Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

ΝΕΑ ΒΟΜΒΑ! «Ο Πολάκης έδωσε την εντολή να σταματήσει η παραλαβή νεκρών...»

Νέο μείζον θέμα που εμπλέκει και τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας  Π. Πολάκη προκύπτει από τις σημερινές δηλώσεις του προέδρου  των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Γιώργος Μαθιόπουλο ο οποίος αποκάλυψε ότι ασθενοφόρα παρέλαβαν τους πρώτους νεκρούς της φονικής πυρκαγιάς μέχρι τις 22:30 το βράδυ της περασμένης Δευτέρας. Σύμφωνα με τον κ. Μαθιόπουλο... από το ΕΚΑΒ, η πρώτη κλήση από την πυροσβεστική για νεκρό στο Μάτι έγινε στις 20:41. «Εμείς τους πρώτους τέσσερις νεκρούς τους παραλάβαμε από τις 21:50 μέχρι τις 22:30» πρόσθεσε ο πρόεδρος των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ. Ακόμα πιο σημαντικό είναι, δε, ότι σύμφωνα με τον ίδιο, μετά τις 22:30, 70 λεπτά, δηλαδή, πριν ξεκινήσει η σύσκεψη στο συντονιστικό της πυροσβεστικής, το ΕΚΑΒ διετάχθη να σταματήσει την παραλαβή νεκρών «καθώς ενεργοποιήθηκε το σχέδιο ανθρώπινων απωλειών έτσι ώστε να ταυτοποιούνται οι νεκροί».
Η σοβαρότατη καταγγελία του κ.  Μαθιόπουλο είναι ότι  «λογικά για να πήρε την εντολή ο διευθυντής ιατρικών υπηρεσιών  να σταματήσει η παραλαβή νεκρών από το ΕΚΑΒ, την εντολή έδωσε ο κ. Πολάκης» που είναι ο αρμόδιος υπουργός... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive