Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

ΑΓΡΙΟ ΠΑΡΤΙ. #Αργα_για_δακρυα_Μπετυ: Το Twitter «καρφώνει» την σύζυγο του πρωθυπουργού που είχε πει ότι κλαίει κάθε 5η Ιουλίου. ΔΕΙΤΕ το ΓΛΕΝΤΙ που γίνεται. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

"Πάρτι" κάνουν οι χρήστες του Twitter σήμερα 5 Ιουλίου, αφού με αφορμή τη συμπλήρωση τριών ετών από την ημέρα του δημοψηφίσματος, 
Φωτογραφία της Alexandra Psari.
οι χρήστες θυμήθηκαν τη δήλωση της Μπέτυ Μπαζιάνα ότι κάθε χρόνο τέτοια μέρα εκείνη βάζει τα κλάματα....

Συγκεκριμένα, στην πρώτη της συνέντευξη στην 'Εφημερίδα των Συντακτών", η σύντροφος του πρωθυπουργού είχε μιλήσει για το δημοψήφισμα και είχε σημειώσει ότι: «Τα τελευταία τρία χρόνια κάθε 5η Ιουλίου κλαίω από νεύρα, από οργή -ναι, κυριολεκτώ»και συνέχισε: «Ο Τσίπρας το πήγε ως το όριο της αντοχής που είχε η χώρα. Μέσα σ’ αυτή τη δίνη δεν άλλαξε τον χάρτη των αξιών του, δεν τάχτηκε υπέρ των ισχυρών, είναι πάντα με την πλευρά των ανθρώπων του μόχθου».
Όσα λένε στο Twitter
Σήμερα, λοιπόν, στο Twitter δημιουργήθηκε το hashtag #Αργα_για_δακρυα_Μπετυ και οι χρήστες "κλαίνε" μαζί με την Περιστέρα.

Για να μην κλαίει η καημένη η περιστέρα κάθε χρόνο τέτοια μέρα, πήρε έδρα στο πανεπιστήμιο,καλό το deal δε μπορώ να πω!Πάντως αυτό που οι πρώτες κυρίες σνομπαρουν την πρωτοβαθμια εκπαίδευση να το κοιτάξουμε λίγο σε αυτή τη χώρα!!



Σώπασε κυρα Μπετυ
Και μην πολυδακρυζεις
Παλι με χρονια με καιρούς
Παλι μνημόνια θα ψηφίζεις



Τελικά ούτε τα αντιπλημμυρικά έργα της συντροφισσας Δούρου μπορεσαν να συγκρατήσουν τα δακρυα της συντρόφισσας Μπέτυς. Ευτυχώς βγάζει τα νερά με τους κουβάδες από το Μαξίμου ο ακούραστος Καρανίκας



Και τους είπα πως κάθε χρόνο στις 5 του Ιούλη κλαίω Κάρολε μου.

Α έρχομαι Λονδίνο για ψώνια. Κανονισε kisses 😘 bab



Πάρε το γυναικάκι σου, πάτε μια βόλτα με το πρωθυπουργικό jet βρε!
Δεν το λυπάσαι, να κλαίει όλη μέρα?



Μπαζιάνα: Ο Τσίπρας δεν πρόδωσε, δεν εξαπάτησε, δεν είπε ψέματα- Σωστή !! Ο Αλέξης τήρησε τον λόγο του και δεν πρόδωσε, δεν εξαπάτησε, δεν είπε ψέματα .Υποσχέθηκε να την κάνει καθηγήτρια και την έκανε!!



Έχω την στο σπίτι με κατάθλιψη και χάπια κάθε .
Κλαίει με μαύρο δάκρυ για το και μου λέτε ?
Επιτέλους ντροπή κύριοι της αξιωματικής αντιπολίτευσης!





Οι μπουτούδες αφιερώνουν στη Μπέτυ:
Κλαμένη ήρθες μια βραδιά
μες στης ταβέρνας τη γωνιά
Δε σε προσέχω σ’ ό,τι λες
δεν με πειράζει τι κι αν κλαις,
μήπως εγώ για σε σε δεν έχω κλάψει
και συ γελούσες πονηρή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive