Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αναφορές βρέθηκε κοκαΐνη στο δωμάτιο του Κόκκαλη Junior. ΦΩΤΟ

Βρέθηκε κοκαΐνη στο δωμάτιο του Κόκκαλη Junior
Τρία σακουλάκια με κοκαΐνη βρέθηκαν μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στο Κλίβελαντ όπου διέμενε ο Σωκράτης Κόκκαλης Junior, ο οποίος έφυγε αδόκητα από τη ζωή το περασμένο Σάββατο. Αυτό μεταδίδει...
ο ιστότοπος Cleveland.com επικαλούμενος τις αναφορές της αστυνομίας, η οποία θεωρεί ότι ο θάνατος του 34χρονου επήλθε από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Ωστόσο, επίσημα, η αιτία θανάτου θα προσδιοριστεί από το ιατρικό κέντρο της Cuyahoga County μετά την ιατροδικαστική εξέταση. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αναφορές, ο Κόκκαλης Junior έμενε στο ξενοδοχείο Mariott στο κέντρο του Κλίβελαντ, όταν στις 14.45 το μεσημέρι του Σαββάτου κλήθηκε η αστυνομία καθώς και ένα ασθενοφόρο να σπεύσουν στην περιοχή έπειτα από αναφορά για εντοπισμό πτώματος. Κατά τους αστυνομικούς που ασχολούνται με την υπόθεση, ο 34χρονος είχε πεθάνει 12 ώρες προτού εντοπιστεί. 
Το δημοσίευμα του Cleveland.com

(Κάντε κλικ στη φωτογραφία για να δείτε το δημοσίευμα)
Αναφορά στον θάνατο του Σωκράτη Κόκκαλη Junior και στον εντοπισμό κοκαΐνης στο δωμάτιό του, έκανε και η βρετανική εφημερίδα Daily Mail.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive