Κυριακή 15 Ιουλίου 2018

Ποιος ήταν ο Σωκράτης Κόκκαλης. Μεσίστιες οι σημαίες στον Ολυμπιακό

Αποτέλεσμα εικόνας για Μεσίστιες οι σημαίες στον Ολυμπιακό
Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση ότι βρέθηκε νεκρός ο 34χρονος Σωκράτης Κόκκαλης στο Κλίβελαντ, στις ΗΠΑ. 
Ο γιος του Σωκράτη Κόκκαλη, βρισκόταν εκεί για συναντήσεις που αφορούσαν την Intralot και ενώ το μεσημέρι του Σαββάτου...
είχε σημαντικό επαγγελματικό γεύμα, δεν έδωσε ποτέ το «παρών». Έτσι, τον αναζήτησαν και τελικά τον βρήκαν νεκρό στο ξενοδοχείο στο Οχάιο όπου και διέμενε. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Σωκράτης Κόκκαλης πέθανε από ανακοπή καρδιάς. Η ενασχόληση του Σωκράτη Κόκκαλη junior-όπως τον αποκαλούσαν, στα κοινά του Ολυμπιακού ξεκίνησε πριν από περίπου 8 χρόνια, όταν μαζί με τον ετεροθαλή αδελφό του, Δημήτρη Θεοδωρίδη, αναμείχθηκαν περισσότερο ενεργά με την ΠΑΕ Ολυμπιακός.  Είχε παράλληλα ασχοληθεί και με άλλα πρότζεκτ της ΠΑΕ όπως οι σχέσεις με τους χορηγούς, το επίσημο σάιτ του συλλόγου αλλά και υπηρεσίες που έχουν να κάνουν με τα μέλη. Η ειδικότητά του είναι η νέα τεχνολογία έχοντας σπουδάσει στις ΗΠΑ, διοίκηση επιχειρήσεων.Τα τελευταία χρόνια, διατηρούσε σχέση με την Μαρία Τσούτσια, με την οποία επρόκειτο να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

2 σχόλια:

  1. σωκράτη σκληρό αυτό που θα πώ αν και ολυμπιακός,έκανες πολλά,και τώρα ξεπληρώθηκε το γραμμάτιο...ο θεός μαζί του,καλό παράδεισο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΡΙΜΑ ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΝΕΟΤΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΕΤΣΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΦΟΡΑ
    ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΣΤΗ ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive