Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ; Άν όχι, τότε ...."προσπαθείστε"! Επειδή έτσι ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ οι κομμουνιστές....

Με μία ΑΠΟΛΥΤΩΣ  Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Η  αφίσσα, που αν την παρουσίαζε στο κοινό εθνικό κόμμα της Δυτικής Ευρώπης θα είχε γίνει ΣΑΛΟΣ και θα επέφερε απηνείς διώξεις εναντίον του για «ρατσισμό», πήρε θέση το Σοσιαλιστικό Κόμμα της Λετονίας (δηλαδή διάδοχος του Κομμουνιστικού...) για τον αποικισμό της χώρας από Αφρικανούς «πρόσφυγες». Στην αφίσσα εμφανίζεται ένας μαύρος ημίγυμνος άνδρας, ο οποίος φέρει μια παραλλαγή αμφιέσεως ιθαγενούς αφρικανικής χώρας και λίγο πιο πάνω από τον μηρό του, βλέπουμε να έχει ένα διαβατήριο με τα σύμβολα της 'Ε.Ε.'!... 
Αποτέλεσμα εικόνας για λετονία χάρτης

Δίπλα του, μια λευκή γυναίκα, γυμνή και απροστάτευτη, με χαρακτηριστικά ανοικτόχρωμης ξανθιάς ανατολικοευρωπαίας, να θηλάζει ένα μαύρο μωρό, ενώ ο άνδρας έχει περασμένο το χέρι του στον ώμο της. 

Πίσω τους ανεμίζει (ΟΛΩΣ "τυχαίως"!) η σημαία με τα χρώματα του ουράνιου τόξου, των “gay”.

Αποτέλεσμα εικόνας για λετονία χάρτης

Όπως καταλαβαίνετε, στην αφίσσα η γυναίκα είναι η Λεττονία και ο μαύρος άνδρας ο Αφρικανός που ήρθε στην χώρα. 

Αποτέλεσμα εικόνας για LSDSP in Latvia

Σκοπός της είναι να παρουσιάσει τον μαύρο και συνάμα την Ευρώπη ως ...διακορευτή της Λετονίας,δηλαδή της λευκής, αθώας και άσπιλης γυναίκας.


Αποτέλεσμα εικόνας για latvia flag

Το μήνυμα-προειδοποίηση στην αφίσσα, αναφέρει πως αυτό θα είναι το μέλλον της χώρας εάν οι πολίτες στις εκλογές του Οκτωβρίου δεν ψηφίσουν το LSDSP (Λετονικό Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα των Εργατών).

Άρα γε, τα εγχώρια συντρόφια, Περισσού και Κουμουνδούρου, (που έχουν ΑΚΡΙΒΩΣ και ΑΝΕΚΑΘΕΝ τις ίδιες απόψεις και αντιλήψεις),  που πλειοδοτούν σε «αντιρατσισμό», τι έχουν να πουν επ’ αυτού;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive