Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

ΨΙΝΑΚΗ, άσε τις μ@λ@κίες! ΕΙΠΕ ΨΕΜΑΤΑ για το σπίτι του! ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕ πάλι (ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

« Ρε Μ@λ@κα Ψινακη ασε τις γραβατες, τα μανικετοκουμπα και τις συνεντευξεις και πηγαινε κοντα στους ανθρωπους που εχουν αναγκη! το μισο Ματι ανηκει στο Δημο Μαραθωνα ! Αντε ηλιθιε ολο πασαρελα και φιγουρα εισαι…». Δήλωσε ο Ψινάκης πως έχει...
καταστραφεί από τη φωτιά ολοσχερώς το σπίτι του στον Βουτζά και ο ΣΚΑΙ τον ξεφτιλίζει δείχνοντας live πως το σπίτι του είναι μια χαρά άθικτο.
Όχι άθικτο συγνώμη, μην είμαστε υπερβολικοί κάηκαν δυο φοίνικες έξω από τη μάντρα και κάτι τέντες.
Ρόμπα.
Ο δήμαρχος Μαραθώνα ισχυρίστηκε ότι κάηκε και το δικό του σπίτι ενώ τόνισε χαρακτηριστικά: «Ευτυχώς που κάηκε. Γιατί αλλιώς θα έλεγαν ότι έβαλα εγώ τη φωτιά»Εικόνες που έρχονται από την περιοχή όπου βρίσκεται το σπίτι του δημάρχου αποδεικνύουν πως το σπίτι δεν κάηκε. Όπως φαίνεται δεν ισχύουν τα λεγόμενα του του Ηλία Ψινάκη καθώς η φωτιά να έχει γλείψει τον τοίχο του σπιτιού αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχει καεί όπως δυστυχώς συνέβη με τις περιουσίες πολλών άλλων.
press-gr.com
makeleio

1 σχόλιο:

  1. ψιψινάκης αρχιπούστρα ψυχή και σώμα!!!!!!! το πουλέν και φιλαράκι του προδότη-πράκτορα-αρχιχαφιέ-αρχικωλοτούμπα-αρχιπαπατζή-χριστιανοπατριδοκάπηλο-μέλους της στοάς Αθηνών- offshoreίστα ΚΑΡΑ-ΤΖΑΦΕΡ!! Γ. Καρατζαφέρης: Ευφυής, με καλές σπουδές ο Ηλίας Ψινάκης | Άρθρα ...
    www.enet.gr/?i=news.el.article&id=80150Το "δαχτυλίδι" στον Ψινάκη | Espresso
    https://www.espressonews.gr/περιεχόμενο/40557/το-δαχτυλίδι-στον-ψινάκη
    21 Απρ 2010 - On air δίνει ο Καρατζαφέρης το χρίσμα του ΛΑΟΣ για τον δήμο της Αθήνας. ... -απ' ό,τι όλα δείχνουν- παίρνει ο εκκεντρικός Ηλίας Ψινάκης!Υποψήφιος στη Β' Αθήνας με τον ΛΑΟΣ ο Ηλίας Ψινάκης | iefimerida.gr
    www.iefimerida.gr/news/.../υποψήφιος-στη-β-αθήνας-με-τον-λαοσ-ο-ηλίας-ψινάκης
    29 Ιαν 2012 - Για όσους αναρωτιούνται γιατί ο Ηλίας Ψινάκης αποφάσισε να κάνει ... με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη την κάθοδό του στη Β' ..
    δεν μπορώ να βάλω τις φωτογραφίες με τα φιλιά και τις αγκαλίτσες μεταξύ τους αλλά μπορείτε να τις δείτε στο διαδικτυο εν αφθονία!!!αυτός ήταν ο δήθεν πατριώτης, ο στημένος από το σύστημα, που άλλα έλεγε και άλλα έκανε προκειμένου να διαλύσει τον πατριωτικό χώρο και να μην υπάρχουν αντιδράσεις!!! Τον ίδιο ρόλο παίζει ο αρχιχαφιές του συστήματος Μιχαλολιάκος με τα χρυσαυγουλα, ο Σώρρας με τα δις και τα τρις και λοιποί πρακτοράτζες δήθεν πατριώτες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive