Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

Πρέπει να μας αγαπάνε πολύ για να μας αντέχουν, ή ξέρουν πως φεύγει ο Τσίπρας & δεν φταίει σε τίποτα ο λαός. ΚΑΝΕΝΑ αντίμετρο - αντίποινο κατά της Ελλάδος απο Ρωσία. ΦΩΤΟ

Η Μόσχα κάλεσε στο ρωσικό ΥΠΕΞ τον Έλληνα πρέσβη
Στο ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών εκλήθη σήμερα, Παρασκευή (20/07/2018) ο Έλληνας πρέσβης στη Μόσχα, Ανδρέας Φρυγανάς.Όπως μαθαίνουμε δεν ανακοινώθηκαν οποιαδήποτε αντίμετρα ή αντίποινα κατά της χώρας μας, ύστερα απο την αντιρωσική υστερία των Τσιπροκαμμένων, η συζήτηση αφορούσε στις δηλώσεις της εκπροσώπου του ρωσικού ΥΠΕΞ...
 Μαρία Ζαχάροβα και την αντίδραση του ελληνικού ΥΠΕΞ, θέμα στο οποίο αναφέρθηκε νωρίτερα σήμερα και ο Ρώσος πρέσβης στην Αθήνα, Αντρέι Μάσλοφ.... Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, αναφέρουν ότι η συζήτηση έγινε σε ήπιους τόνους, ενώ από την πλευρά της Μόσχας επισημάνθηκε ότι οι αναφορές της κ. Ζαχάροβα δεν είχαν κανένα στοιχείο έλλειψης σεβασμού και ενδεχομένως υπήρξε κάποια παρανόηση από την ελληνική πλευρά, σε μια προφανή προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι της αντιπαράθεσης.
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, μέσω αναρτήσεων στο twitter της πρεσβείας της στην Αθήνα,  ο Ρώσος Πρέσβης στην Αθήνα, Αντρέι Μάσλοφ χαρακτηρίζε υπερβολική την αντίδραση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών στις «ισορροπημένες δηλώσεις της Μαρία Ζαχάροβα».

Από την πλευρά της, πάντως, η Αθήνα επιχειρεί από χθες να χαμηλώσει τους τόνους. Μετά τη συνάντηση που είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός και ο υπουργός Εξωτερικών, η ελληνική κυβέρνηση ξεκαθάρισε ότι αφενός η Ελλάδα θα εξακολουθήσει να εργάζεται για την προώθηση των ελληνορωσικών σχέσεων, αφετέρου, όμως, δεν μπορούν να συνεχίζονται οι παρεμβάσεις σε ένα εσωτερικό ζήτημα χωρίς να λαμβάνουν απάντηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive