Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

«Νεκρά» τα αεροδρόμια του Βελγίου από σφάλμα στο σύστημα ελέγχου εναερίου χώρου

Αποτέλεσμα εικόνας για «Νεκρά» τα αεροδρόμια του Βελγίου από σφάλμα στο σύστημα ελέγχου εναερίου χώρου
Χάος έχει προκληθεί σε όλα τα αεροδρόμια του Βελγίου από σφάλμα το οποίο έχει προκληθεί στο σύστημα ελέγχου εναερίου χώρου και το οποίο έχει ως αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η απογείωση ή η προσγείωση αεροσκαφών σε όλα τα αεροδρόμια της χώρας....
   Όπως μεταδίδουν διεθνή μέσα οι αρχές εφαρμόζουν σχέδιο εκκένωσης του εναερίου χώρου της χώρας προκειμένου να προχωρήσουν στη συνέχεια με ασφάλεια στην επανεκκίνηση του συστήματος ελέγχου.  Εκπρόσωπος της υπηρεσίας ελέγχου εναερίου χώρου της χώρας τόνισε πως το σφάλμα αντιμετωπίζεται και έγκειται στην μην ορθή αναγνώριση από τα επίγεια μέσα ελέγχου των πληροφοριών των πτήσεων.  Όπως είναι λογικό όλες οι πτήσεις από το Βέλγιο εμφανίζουν ήδη μεγάλες καθυστερήσεις ενώ οι πτήσεις που επρόκειτο να προσγειωθούν εκτρέπονται σε αεροδρόμια της Γαλλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive