Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

"Τα Σύνορα μας". Γράφει ο Ευάγγελος Γεώργιος Αλεξόπουλος. ΒΙΝΤΕΟ

Φωτογραφία του Ευάγγελος Γεώργιος Αλεξόπουλος.Θα αναφερθώ στα εκάστοτε και κυρίως σημερινά τεκταινόμενα, που κεκαλυμμένα παρουσιάζονται και τα οποία έχουν άμεση σχέση με τα σύνορά μας χερσαία και θαλάσσια. Το θέμα αυτό έπρεπε και πρέπει να δημιουργεί μία πολύ σοβαρή απορία σε όλους μας και να χρήζει μιας καθαρής διευκρίνησης. Αναφέρομαι στην κ. Άννα Ψαρούδα Μπενάκη , που όπως καταφαίνεται στο video, που ακολουθεί,  ομιλεί για αλλαγές συνόρων....


Οι ιθύνοντες παλαιότεροι και οι σημερινοί, της πολιτικής, της δικαιοσύνης και ακαδημαϊκοί , όπως και για κάθε Έλληνα πρέπει να ζητήσουν από την σεβαστή και με την αξιόλογη πετυχημένη σταδιοδρομία κ. Μπενάκη να μας απαντήσει..... Που, Πότε, και Πως..... έγινε κάτοχος αυτών των αναφερομένων στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Η περίπτωση.... εκτίμηση.... προφανέστατα δεν έχει θέση , καθόσον η δημόσια προσφώνηση από την τότε πρόεδρο της βουλής, δεν μπορεί επ' ουδενί να πρόκειται ή να έχει προσωπικές θέσεις, για αυτό το μέγιστο θέμα, της μεταβολής των συνόρων της χώρας.

Αναρτήθηκε από 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive