Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

Απίστευτο και όμως συριζαίικο και ελληνικό: Ο υπουργός Δικαιοσύνης Κοντονής δίνει χάρη σε λιποτάκτη του Πολεμικού Ναυτικού για να... διοριστεί στο Πολεμικό Ναυτικό!

Αποτέλεσμα εικόνας για χάρη σε λιποτάκτη του Πολεμικού Ναυτικού για να... διοριστεί στο Πολεμικό ΝαυτικόΣε σχετική υπουργική απόφαση, που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως στις 25 Ιουνίου (ΦΕΚ Γ΄/718), “με προεδρικό διάταγμα που εκδόθηκε στην Αθήνα...ύστερα από πρόταση του υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και γνωμοδότηση του Συμβουλίου Χαρίτων αίρονται οι κατά νόμον συνέπειες για κάποιους συμπολίτες μας αλλά ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η χάρη που δίνεται ύστερα από πρόταση του υπουργού Δικαιοσύνης σε Ελληνα πολίτη, ο οποίος έχει καταδικαστεί για λιποταξία....
από το Ναυτοδικείο Πειραιά, για να διοριστεί στο Πολεμικό Ναυτικό! Ειδικότερα, “αίρονται οι κατά νόμον συνέπειες που απορρέουν από την καταδίκη του Β.Π του Χ, με την αριθμ..../2007 απόφαση του Πενταμελούς Ναυτοδικείου Πειραιά σε ποινή φυλάκισης 1 μηνός και μετατραπείσα σε χρηματική με τριετή αναστολή για το αδίκημα της λιποταξίας στο εσωτερικό σε ειρηνική περίοδο προκειμένου να μην αποτελεί κώλυμα για τον διορισμό του στο Ελληνικό Δημόσιο και ειδικότερα στο Πολεμικό Ναυτικό”.
ΑΙΣΧΟΣ

Νικος Χριστοδουλόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive