Κυριακή 22 Ιουλίου 2018

ΚΟΜΟΤΗΝΗ. Μέγα πλήθος, οργή και παλμός στο συλλαλητήριο της Κομοτηνής για τη Μακεδονία μας! ΦΩΤΟ

dsc08283
Εδώ που τα λέμε, έχουν ένα… δίκιο οι Τσίπρας και Καμμένος, που τρέμουν την οργή του ελληνικού λαού και στήνουν σενάρια αρρωστημένης φαντασίας, για… ρωσσική υποκίνηση. Διότι, παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, και τα συλλαλητήρια για την Μακεδονία μας συνεχίζονται κι έχουν και κόσμο, ΠΟΛΥ κόσμο!...
     Ολοκληρώθηκε, λοιπόν, πριν από λίγη ώρα το δεύτερο πανθρακικό συλλαλητήριο που έγινε στην Κομοτηνή για την Μακεδονία, με πολύ μεγάλη επιτυχία. Κρατώντας ελληνικές σημαίες και φωνάζοντας συνθήματα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας και κατά του διδύμου Τσίπρα και Καμμένου, οι συγκεντρωθέντες έστειλαν το δικό τους μήνυμα. Παρόντες στην εθνική εκδήλωση ήταν εκπρόσωποι των τεσσάρων Μητροπόλεων της Θράκης κι ένας εκπρόσωπος του Αγίου Όρους, ενώ ομιλητές ήταν ο διδάκτωρ κοινωνικών επιστημών κ. Θεοφάνης Μαλκίδης και ο κ. Μιχάλης Κακουλίδης.  Μετά τις ομιλίες, οι συγκεντρωμένοι κατευθύνθηκαν προς το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής επιχειρώντας να επιδώσουν ψήφισμα για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης, ωστόσο αστυνομικές δυνάμεις που είχαν σταλεί εκεί, δεν τους επέτρεψαν τη διέλευση.η.
21532283474-1 41532283533  dsc08285 dsc08296

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive