Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Ν.Καρανίκα σ`αδικήσαμε, άλλος σύντροφος είναι ο διαπράξας την ληστομαλακία με τους "υποτιθέμενους" συμφωνούντες για την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών. Το όνομα αυτού Άγγελος Μανταδάκης. Συγγνώμη "Λαθος" λέει τώρα. Του "ΑΡΗ ΚΟΜΠΡΑ". ΦΩΤΟ


Ο εικονιζόμενος σύντροφος  Άγγελος Μανταδάκης σημαίνων στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, προερχόμενο απο την «Πλατφόρμα 2010» σήμερα είναι ο υπεύθυνος του Τμήματος Πολιτισμού εκ μέρους της Πολιτικής Γραμματείας, 

αρθογράφος της "αμερόληπτης" "ΑΥΓΗΣ"  και κατά τις απόλυτα έγκυρες πληροφορίες μας είναι ο συντάξας την "περίφημη" λίστα των συμφωνούντων με την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών....
Απο "υπερβάλλοντα" ζήλο και για να δείξει την ποσοτική έγκριση απο καλλιτέχνες - διαννοούμενους της συμφωνίας, υπέπεσε στο βαρύ ολίσθημα της πλαστογράφησης υπογραφών πολλών αναφερομένων ονομαστικά χωρίς αυτοί να έχουν βάλει την υπογραφή τους. Τουλάχιστον τρείς απ αυτούς κατήγγειλαν την αυθαίρετη αυτή πράξη. Υπάρχει ΚΑΙ νεκρός που ούτε αυτός δεν μπορεί να υπέγραψε αφού χρόνια τώρα εγκατέλειψε τον μάταιο τούτο κόσμο. Τώρα ύστερα απ τα πιο πάνω είναι δουλειά της δικαιοσύνης που αν κάνει τη δουλειά της πρέπει να ρωτήσει τους υπεύθυνους συγγραφείς της λίστας κι εν δυνάμει πλαστογράφους ΓΙΑΤΙ υπέπεσαν στο βαρύτατο αυτό ποινικό αδίκημα και αν αυτή το κρίνει να ασκήσει τα δέοντα. 
Μεταξύ αυτών που φαίνεται να υπογράφουν είναι ο συγγραφέας Βασίλης Βασιλικός, η λογοτέχνης Ρέα Γαλανάκη-Κούβελα, η πανεπιστημιακός Δραγώνα Θάλεια, ο πανεπιστημιακός Γιάννης Δρόσος, η Μυρσίνη Ζορμπά πολιτικός επιστήμων, ο καθηγητής Κώστας Ζώρας, ο ερευνητής Αλέξης Ηρακλείδης, ο ηθοποιός Δημήτρης Καταλειφός, η ιστορικός τέχνης Άννα Καφέτση, ο ηθοποιός Γιώργος Κιμούλης, η ιστορικός Χριστίνα Κουλούρη, ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Λυρικής Σκηνής Γιώργος Κουμεντάκης, ο συγγραφέας Βασίλης Κουνέλης, ο ηθοποιός Στέφανος Ληναίος, ο ομότιμος καθηγητής ΕΚΠΑ Αντώνης Λιάκος, ο δημοσιογράφος Βασίλης Λυριτζής, ο πανεπιστημιακός του Πανεπιστημίου Μακεδονία Νίκος Μαραντζίδης, ο συνθέτης Νότης Μαυρουδής, ο δημοσιογράφος Χρήστος Μαχαίρας, ο ομότιμος καθηγητής κοινωνιολογίας Νίκος Μουζέλης, ο δημοσιογράφος Βασίλης Πάϊκος και ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Παναγιώτου.
Παρ’ ότι το όνομά της φιγουράρισε κάτω από το κείμενο αυτό, η Νένα Βενετσάνου έσπευσε να διαψεύσει την συμμετοχή της με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό.
«Αγαπητοί μου φίλοι έμεινα έκπληκτη όταν είδα το όνομά μου να φιγουράρει κάτω από ένα κείμενο που εκθειάζει την συμφωνία των Πρεσπών. Αναρωτιέμαι και πόσο είναι γνήσιες οι υπογραφές και των υπολοίπων ανθρώπων του πνεύματος και της Τέχνης κάτω από αυτό το κείμενο!
Αρνούμαι στον οποιονδήποτε το δικαίωμα να χρησιμοποιεί το όνομά μου με τέτοιο θράσος κάτω από ένα κείμενο το οποίο ούτε διάβασα, ούτε το υπέγραψα ποτέ. Ποιοι είναι αυτοί που το εμπνεύστηκαν  και ποια σκοπιμότητα υπηρετούν στην πραγματικότητα; Θα ήθελα να παρακαλέσω όλους όσους είδαν το όνομά τους χωρίς να έχουν υπογράψει να το δημοσιοποιήσουν. Είναι σοβαρό.  Και παρακαλώ να εκλάβουν την δημοσίευση του ονόματός μου ως συκοφαντία και βαθιά προσβολή της ακεραιότητάς μου. Όποιοι κι’ αν εμπνεύστηκαν αυτή τη φάρσα είναι επικίνδυνοι για τη Δημοκρατία. Η Δημοκρατία, η φιλία και η συνεργασία των λαών όχι μόνο δεν ωφελούνται από τέτοιες κινήσεις τσουβαλιάσματος των πνευματικών ανθρώπων , αλλά πληγώνονται θανάσιμα από αυτές». Στο ίδιο μήκος κινήθηκε και η Λένα Αλκαίου, καθώς και Κυριάκος Κατζουράκης.
Το twitter, μάλιστα, δεν έχασε την ευκαιρία να σχολιάσει καυστικά την υπόθεση με το hashtag #ypografi_SYRIZA, το οποίο και έγινε τρέντ.
Κανονικά ο Κομισάριος θα σας έλεγε ότι και επί ΕΣΣΔ οι κατηγορούμενοι άκουγαν για πρώτη φορά στο Δικαστήριο τις ομολογίες τους.

Υπάρχει μια παράδοση σε αυτά τα θέματα, πώς να το κάνουμε ;

Δεν είναι δα και τόσο μεγάλο ζήτημα που τόσοι διαψεύδουν ότι υπέγραψαν το κείμενο στήριξης της συμφωνίας των Πρεσπών. Εδώ ο Πάνος Καμμένος διαψεύδει ότι υπεγράφη τέτοια συμφωνία.
Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter
Προσοχή να δείτε κάτι.
Την συμφωνία για τις πρεσπες την υπέγραψε ένα «Χρήστος Ευθυμιου» ο οποίος λενε είναι ηθοποιός.
Βρήκα 2 ηθοποιούς με το ίδιο όνομα αλλά και οι 2 έχουν πεθανει
Ευτυχής ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά την υπογραφή του στο κείμενο των «διανοουμένων υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών»
Ιστορικό Στιγμιότυπο!
Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής υπογράφει το κείμενο στήριξης της Συμφωνίας των Πρεσπών!
327 υπογραφές και συνεχιζουν δυνατά.
Αποκλειστικές πληροφορίες κάνουν λόγο για πολλές προσωπικότητες που σπεύδουν να προσθέσουν στη λίστα το δικό τους όνομα, μεταξύ αυτών:
ο Ροναλντο, ο Πόλοκ, η Μονρόε, ο Τραμπ, ο Μπονο & ο Στάλιν, ο οποίος δηλώνει περήφανος.
Πληροφορίες οτι υπερ της συμφωνίας των Πρεσπών έχουν υπογράψει και οι νεκροί της ΕΡΤ ελέγχονται για την ορθότητά τους

Μετά τη λιστα διανοουμενων που στηριξαν τη συμφωνια Πρεσπων χωρις να εχουν υπογραψει, ποιος θα θελατε να στηριξει με την υπογραφη του την επερχομενη συμφωνια με την Αλβανία;
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ... ΛΑΘΟΣ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ
Ο επικεφαλής της πρωτοβουλίας έβγαλε μία ανακοίνωση, σε μία προσπάθεια να δικαιολογήσει τις «υπογραφές φαντάσματα». «Λόγω του πλήθους υπογραφών υπερ του κειμένου της συμφωνίας των Πρεσπών και της σύντομης χρονικής περιόδου για τη συλλογή τους, συμπεριλήφθηκαν εκ παραδρομής οι υπογραφές της Ν. Βενετσάνου, του Κ. Κατζουράκη και της Λ. Αλκαίου» αναφέρει η πρωτοβουλία σχετικά με το κείμενο υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών. «Ζητούμε συγγνώμη για αυτό το λάθος και δηλώνουμε ότι δεν υπήρξε η παραμικρή πρόθεση εκ μέρους μας. Ενημερώνουμε, επίσης, ότι όποιος/α επιθυμεί να υπογράψει το κείμενο για τη Συμφωνία των Πρεσπών μπορεί να το κάνει στέλνοντας e-mail στο: symfoniaypografes@gmail.com», συμπληρώνει. Από την πρωτοβουλία συλλογής υπογραφών για τη συμφωνία των Πρεσπών, Άγγελος Μανταδάκης. Ο Άγγελος Μανταδάκης είναι κομματικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα κορυφαίο στέλεχος της τάσης «Πλατφόρμα 2010». Είναι υπεύθυνος πολιτισμού στην πολιτική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ και διατηρεί την στήλη «Περπατώντας στην πόλη» … Αρθρογραφεί στην Αυγή και στο Left.
"ΑΡΗΣ ΚΟΜΠΡΑΣ"

1 σχόλιο:

  1. Βρε Αρχιμαλακα. Ελληνα δεχεσε να σε κυβερνανε αυτα σουργελα ΞΥΠΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑαααααααααααααα ΞΥΠΝΑ Γαμησε τους τον κωλο που τους πεταξε τη τη????? Εκανα λαθος οχι Αρχιμαλάκα μου αυτοι εχουν βγει απο κώλο και οχι απο μουνι γυνεκας μανας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive