Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

Οι φλόγες μια ανάσα από τα αυτοκίνητα! Έκλεισαν παλιά και νέα εθνική οδός - Κυκλοφοριακό κομφούζιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποτέλεσμα εικόνας για Οι φλόγες μια ανάσα από τα αυτοκίνητα! Έκλεισαν παλιά και νέα εθνική οδός - Κυκλοφοριακό κομφούζιο (ΒΙΝΤΕΟ)
Σοκαριστικές εικόνες κατέγραψε οδηγός με κάμερα στην Εθνική οδό, στο ύψος της Κινέτας.
Η φωτιά καίει τα πάντα και όπως φαίνεται και στο βίντεο που ανέβασε στο Facebook ο χρήστης Γιάννης Λαμπρόπουλος, και έχει φτάσει στην εθνική οδό, στην οποία επικρατεί μεγάλο μποτιλιάρισμα....

Όπως έγινε γνωστό, πριν λίγη ώρα έκλεισαν τη νέα και την παλιά Εθνική οδός Αθηνών -Κορίνθου και στα δύο ρεύματα, από το 39ο έως το 57ο χλμ. λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς στην Κινέτα.
Αποτέλεσμα εικόνας για Οι φλόγες μια ανάσα από τα αυτοκίνητα! Έκλεισαν παλιά και νέα εθνική οδός - Κυκλοφοριακό κομφούζιο (ΒΙΝΤΕΟ)
«Οι πολίτες θα πρέπει να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των Αρχών για την δική τους ασφάλεια. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μια σκληρή μάχη στην Κινέτα, για να μπορέσουν να οριοθετήσουν την πυρκαγιά, κάτω από αντίξοες συνθήκες, αφού έχουν να αντιμετωπίσουν και τους δυνατούς ανέμους» επισήμανε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, πριν από λίγο, η εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, Σταυρούλα Μαλλίρη, σχετικά με την μεγάλη πυρκαγιά που μαίνεται στα Γεράνεια Ορη, ενώ πρόσθεσε πως αναμένονται ενισχύσεις των πυροσβεστικών δυνάμεων με 17 οχήματα, από διαφορές περιοχές της περιφέρειας.
Η εθνική έχει καλυφθεί με πυκνούς μαύρους καπνούς και επικρατεί κυκλοφοριακό κομφούζιο. Τα αυτοκίνητα, σύμφωνα με μαρτυρίες οδηγών στον ΣΚΑΪ είναι ακινητοποιημένα και εγκλωβισμένα, ενώ μπλοκαρισμένη είναι και η ΛΕΑ με αποτέλεσμα να μην μπορούν να φθάσουν στην Κινέτα τα πυροσβεστικά οχήματα.
Δείτε το σχετικό βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive