Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

Αποθέωση και λατρεία για τους δευτεραθλητές κόσμου στην Κροατία! Bίντεο

Αποθέωση και λατρεία για τους δευτεραθλητές κόσμου στην Κροατία! Bίντεο
Αποθεωτική υποδοχή γνώρισαν οι παίκτες και οι προπονητές της Εθνικής Κροατίας από τους συμπατριώτες τους κατά την άφιξη της ομάδας τους στο Ζάγκρεμπ.  Η κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο Μουντιάλ της Ρωσίας κάθε άλλο παρά πτόησε τους Κροάτες, που ξεχύθηκαν στους δρόμους...
για να καλωσορίσουν τα ινδάλματά τους, που τους έκαναν υπερήφανους με την πορεία τους απέναντι σε μεγαθήρια του ποδοσφαίρου.  Το λεωφορείο με τον Μόντριτς, τον Ράκιτιτς, τον Μάντζουκιτς, τον Πέρισιτς και την παρέα τους χρειάστηκε να σταματά πολλές φορές λόγω του κόσμου, που φώναζε διαρκώς συνθήματα και τους ευχαριστούσε επειδή τους έκανε υπερήφανους.  Περισσότεροι από 80.000 Κροάτες συγκεντρώθηκαν κατά μήκος της διαδρομής ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για το επίτευγμα της ομάδας τους.   



euronews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive