Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ : Μόνον 5 οι πνιγμένοι ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΩΝ : Οι ΜΙΣΟΙ είναι πνιγμένοι!Φοβού την λογιστική του θανάτου !


Σε μια χωρα οπου οι πνιγμοι το καλοκαιρι ειναι μια καλη στατιστικη .. Σε μια χωρα οπου η καρεκλα εχει συγκοληθει με οξυγονο στον κωλο καθε τυχαρπαστου … Σε μια χωρα οπου η τραγωδια ειναι ανειπωτη και οι αριθμοι πρεπει να μαγειρευτουν …
Φοβού την λογιστικη του θανατου … Δεν θα μου κανει καθολου εντυπωση αν φετος στο ρεζουμε της χρονιας του 2018 για τους πνιγμους στην χωρα μας ..δουμε μια αυξηση 500% …φτανει αυτα τα νουμερα να μην εμφανιστουν στην λιστα της τραγωδιας στο Ματι! 

Ειναι η δημιουργικη ασαφεια … μαζι με λογιστικη θανατου να το θυμασαι !  Σκεφτείτε τώρα…  α)Ποίος είναι ο πραγματικός αριθμός των νεκρών  β)Την σοβαρότητα που δεν δείχνουν  γ)Ότι το καλοκαίρι συνεχίζεται και ο λαός τα μπάνια και τα πανηγύρια δεν τα σταματά ούτε με εκατόμβη νεκρών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive