Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Άθεο κάθαρμα ΟΧΙ "παράσταση" πάνω στις καμμένες σάρκες. Καλύτερα να σιωπάς… Ο ΣΥΡΙΖΑ που τώρα βλέπει «ασύμμετρη απειλή», κατακεραύνωνε όμως τον Πολύδωρα το 2007 όταν έλεγε τα ίδια

Αποτέλεσμα εικόνας για Καλύτερα να σιωπάς… Ο ΣΥΡΙΖΑ που τώρα βλέπει «ασύμμετρη απειλή», κατακεραύνωνε όμως τον Πολύδωρα το 2007 όταν έλεγε τα ίδια
Ως «ασύμμετρη απειλή» χαρακτήρισε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, τη φονική πυρκαγιά στην Αττική, που έχει οδηγήσει στο θάνατο δεκάδες συμπολίτες μας στη Ραφήνα...
 Ο κ. Τσίπρας λόγω των πυρκαγιών επέστρεψε εσπευσμένα από το Μόσταρ της Βοσνίας, πρακτικά ακυρώνοντας σχεδόν το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματός του. Μετά την άφιξή του, μετέβη στο κέντρο επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής, όπου ενώπιον των τηλεοπτικών καμερών ενημερώθηκε από τον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος και τους αρμόδιους υπουργούς σε μία διαδικασία που θύμιζε περισσότερο επικοινωνιακό σόου παρά ουσιώδη συντονισμό για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς.
Μίλησε για ασύμμετρη απειλή, ενώ απαντώντας σε ερώτηση αν βλέπει προσπάθεια αποσταθεροποίησης, είπε ότι «δεν είναι τώρα η ώρα για να κάνουμε αποτιμήσεις».
ΣΥΡΙΖΑ το 2007: Ας μην ανακαλύπτουν «ασύμμετρες απειλές» και αόρατους εχθρούς
Ωστόσο, το 2007, στις 26 Αυγούστου όταν πάλι είχαμε φονικές πυρκαγιές, με δεκάδες συνανθρώπους μας και πάλι να πέφτουν νεκροί στην Ηλεία, ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν εκείνος που κατακεραύνωνε τον τότε υπουργό Δημόσιας Τάξης Βύρωνα Πολύδωρα που χρησιμοποιούσε τον όρο «ασύμμετρες απειλές» και φυσικά είχε δεχτεί σφοδρά πυρά κριτικής για τις ατυχείς του δηλώσεις.
«Την ώρα που εκατοντάδες συμπολίτες μας δίνουν μάχη για τη ζωή τους αβοήθητοι, καλό θα ήταν οι κυβερνητικοί παράγοντες αντί να σχεδιάζουν την επικοινωνιακή άμυνα της κυβέρνησης ανακαλύπτοντας «ασύμμετρες απειλές» και αόρατους εχθρούς, να ασχολούνται με την αντιμετώπιση της καταστροφής», ανέφερε ο ΣΥΡΙΖΑ το 2007 και συνέχιζε: «Η μόνη προφανής ασυμμετρία αυτή τη στιγμή είναι η ανικανότητα της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει τον εφιάλτη από τη μια και οι εξαιρετικές της επιδόσεις σε επικοινωνιακά ευρήματα από την άλλη».
Φαίνεται πως στον ΣΥΡΙΖΑ έπεσαν στην ίδια… παγίδα με τον κ. Πολύδωρα, κάνοντας αυτό που επέκριναν το 2007…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive