Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

«Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, ρωτήστε όποιον Λαμιώτη θέλετε, με ξέρουν…» / Tι τονίζει ο δικηγόρος του… ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

«Είμαι αθώος. Δεν έκανα τίποτα. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Να ρωτήσετε όποιον Λαμιώτη θέλετε. 32 χρόνια δικηγόρος ήμουνα, o καθένας γράφει την ιστορία του… » φώναζε στους δημοσιογράφους, βγαίνοντας από το γραφείο του ανακριτή, ο ηλικιωμένος που κατηγορείται ότι κακοποιούσε τα εγγόνια του....

«Είμαι αθώος» είχε φωνάξει και κατά τη διάρκεια της μεταγωγής του στα Δικαστήρια. Τη φωνή του όμως σκέπαζαν οι βρισιές πολιτών που βρίσκονταν εκείνη την ώρα έξω από το Δικαστικό Μέγαρο και είχαν ακούσει τι είχε συμβεί.
«Ο ηλικιωμένος δικηγόρος πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί τελικά την ερχόμενη Τρίτη το μεσημέρι, εφόσον έχει ολοκληρωθεί η εξέταση της μητέρας των παιδιών καθώς και άλλων μαρτύρων αλά και η ιατροδικαστική έρευνα στα παιδιά» δήλωσε μεταξύ άλλων ο συνήγορος του Δημήτρης Κρούπης.
Σοκαρισμένος και ο δικηγορικός κόσμος της Λαμίας. Οι συνάδελφοί του δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους, όταν τον είδαν να οδηγείται με χειροπέδες, στο γραφείο του ανακριτή.

Σοκ στην κοινωνία της Λαμίας

Μια απίστευτη καταγγελία που οδήγησε σε σύλληψη ήρθε στο φως της δημοσιότητας λόγω των αντανακλαστικών των εκπαιδευτικών στην πόλη μας.

Σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ συνελήφθη χθες με ένταλμα σύλληψης ένας 69χρονος δικηγόρος μετά από παράπονα της 7χρονης εγγονής του στην δασκάλα της στο σχολείο για πόνο στα γεννητικά όργανα. Η εκπαιδευτικός άμεσα αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά και επικοινώνησε με τον διευθυντή του σχολείου ο οποίος με την σειρά του επικοινώνησε με τον εισαγγέλεα.
Ο κ. εισαγγελέας έδωσε εντολή στην αστυνομία η οποία προχώρησε στην σύλληψη του 69χρονου μετά τα όσα φέρεται να είπε το μικρό κορίτσι σχετικά με την περίπτωση.  Τα δύο αδερφάκια φυλάσσονται στο νοσοκομείο Λάμιας, εκεί όπου θα εξεταστούν εξονυχιστικά από ιατροδικαστή, προκειμένου να διαπιστωθεί η βλάβη που έχουν υποστεί.
Ο παππούς που ζούσε με την μητέρα και τα δύο παιδιά της μετά την εγκατάλειψη της στέγης από τον πατέρα, αρνείται όλες τις κατηγορίες .
Η ιατροδικαστική εξέταση θα ρίξει φως στην υπόθεση που συγκλονίζει από χθες την πόλη της Λαμίας και μένει να φανεί αν ισχύουν όσα σοκαριστικά καταγγέλονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive