Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Τι είναι «πρόοδος» και τι «φασισμός» για την κυβέρνηση: Οι ΦΩΤΟ που ΠΡΕΠΕΙ να κάνουν τον γύρο της Ελλάδας. ΒΙΝΤΕΟ

Δεν θα πούμε πολλά λόγια. Για την κυβέρνηση, το να βγαίνει κάποιος έξω ημίγυμνος, γυμνός ή μασκαραμένος για χάρη του Gay Pride, είναι πρόοδος και ανάπτυξη. Πόσο μάλλον, όταν στα γεννητικά του όργανα τοποθετεί Αγίους...
ή σύμβολα της Ελληνοορθοδοξίας, καταπατώντας τον σεβασμό στα πιστεύω του άλλου. Όταν πολίτες όμως βγαίνουν για να διαδηλώσουν υπέρ της Μακεδονίας και κατά της παράδοσης του ονόματος και όσων επιδιώκονται να ακολουθήσουν, τότε είναι εθνικιστής», φασίστας», γραφικός και «σκοταδιστής». Μάλιστα όπως δήλωσε ο Νίκος Κοτζιάς η Ελλάδα με χαρά θέλει να λύσει το Σκοπιανό, εις βάρος φυσικά, συμπληρώνουμε εμείς, των ελληνικών συμφερόντων αλλά και δικαιών. […] Δεν θα πούμε πολλά λόγια.  Για την κυβέρνηση, το να βγαίνει κάποιος έξω ημίγυμνος, γυμνός ή μασκαραμένος για χάρη του Gay Pride, είναι πρόοδος και ανάπτυξη.  Πόσο μάλλον, όταν στα γεννητικά του όργανα τοποθετεί Αγίους ή σύμβολα της Ελληνοορθοδοξίας, καταπατώντας τον σεβασμό στα πιστεύω του άλλου.  Όταν πολίτες όμως βγαίνουν για να διαδηλώσουν υπέρ της Μακεδονίας και κατά της παράδοσης του ονόματος και όσων επιδιώκονται να ακολουθήσουν, τότε είναι εθνικιστής», φασίστας», γραφικός και «σκοταδιστής».  Μάλιστα όπως δήλωσε ο Νίκος Κοτζιάς η Ελλάδα με χαρά θέλει να λύσει το Σκοπιανό, εις βάρος φυσικά, συμπληρώνουμε εμείς, των ελληνικών συμφερόντων αλλά και δικαιών.
Παραθέτουμε τις δύο παρακάτω βιντεο για να «χωνέψουμε» όλοι τι είναι «πρόοδος» για την κυβέρνηση και τι «φασισμός».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive