Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

ΩΪΜΕ!! "Χάνει η βενετιά βελόνι". Αποχωρεί απο την πολιτική ο Ψαριανός. Θ`ασχοληθεί φαίνεται με την αριστερή συλλογή .. Ferrari; ΦΩΤΟ

Σχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για Γρ. Ψαριανός φερραριΤα σενάρια που θέλουν στο Κίνημα Αλλαγής να υπάρχουν διασπαστικές τάσεις φέρεται να ενισχύει με ανάρτησή του στο Twitter ο βουλευτής του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός, που ανοίγει πόρτα εξόδου από το Ποτάμι(;) με μια αμφιλεγόμενη δήλωσή του.
Ο κ. Ψαριανός γράφει: "Λοιπον, παραμυθάκια τέλος... ...μικρός, ήμουνα προοδευτικός φιλελεύθερος, μετά πέρασα μια Αριστερή Παρένθεση μισού αιώνα....
Την κλείνω τώρα. Χαίρετε!".
Λοιπον, παραμυθακια τελος...
...μικρός, ήμουνα προοδευτικός φιλελεύθερος,
μετά πέρασα μια Αριστερή Παρένθεση μισού αιώνα.
Την κλείνω τώρα.
Χαίρετε! 🤗 🙂
Πάντως, σε σχόλιο ακολούθου του στο twitter "καλωσόρισες στη δεξιά", ο Γρ. Ψαριανός απάντησε: "Δεν καταλαβες... η δεξια ειναι για τους δεξιους! εγω, τι σχεση εχω?".
Καλωσoρισες στη δεξιά φίλε Γρηγόρη! Γνωστό άλλωστε το ρητό: όποιος δεν ήταν αριστερός στα νιάτα του δεν είχε καρδιά, και όποιος δεν είναι δεξιός στην ωριμότητά του δεν έχει μυαλό! (Εγώ γεννήθηκα άκαρδος!)
δεν καταλαβες... η δεξια ειναι για τους δεξιους!
εγω, τι σχεση εχω? 🤣🤗

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive