Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Συγκλονιστική η συναυλία του Θ. Μικρούτσικου- Η συγκινητική αφιέρωση στον αδερφό του Ανδρέα από τη σκηνή.ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για Συγκλονιστική η συναυλία του Θ. Μικρούτσικου- Η συγκινητική αφιέρωση στον αδερφό του Ανδρέα από τη σκηνή (ΕΙΚΟΝΕΣ)
Μια συγκλονιστική μουσική βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν χθες στη συναυλία του Θάνου Μικρούτσικου στο Θέατρο Βράχων στο Βύρωνα. Ο Θάνος Μικρούτσικος συναντήθηκε στη σκηνή με τους φίλους του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Γιώργο Μεράντζας, Κώστας Θωμαΐδη, Μανώλη Μητσιά,  Χαρούλα Αλεξίου, Γιώργο Νταλάρα, Χρήστο Θηβαίο, Γιάννη Κότσιρα, Μίλτο Πασχαλίδη, Ρίτα Αντωνοπούλου και Μαριάννα Πολυχρονίδη....


6.500 κόσμος παρακολούθησε τη μοναδική συναυλία στο Θέατρο Βράχων ενώ μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές ήταν η αφιέρωση του τραγουδιού  «Η αγάπη είναι ζάλη» που ερμήνευσε η Αλεξίου, από τον Θάνο Μικρούτσικο στον αδερφό του Ανδρέα, ο οποίος βρισκόταν ανάμεσα στο κοινό.











Φωτογραφίες:Eurokinissi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive