Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

ΚΑΣΤΟΡΙΑ. Νέες αποδοκιμασίες κυβερνητικών στελεχών: «Ντροπή - προδότες». Ξηλωσαν την ταμπέλα Συριζαίας Βουλευτίνας

pizap
Οι συγκεντρωμένοι πολίτες, ξήλωσαν και την πινακίδα από το πολιτικό γραφείο της Ολυμπίας Τελιγιορίδου - Αποδοκιμασίες κατά μελών της νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ στο Κιλκίς. Ακόμα μία βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, δέχτηκε αποδοκιμασίες από εξαγριωμένους πολίτες για την συμφωνία με τα Σκόπια.... 
Μετά από κάλεσμα μέσα από το Facebook, πολίτες στην Καστοριά, συγκεντρώθηκαν και διαμαρτυρήθηκαν έξω από το πολιτικό γραφείο της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ολυμπίας Τελιγιορίδου.  Από την συγκέντρωση δεν έλειψαν τα συνθήματα και οι αποδοκιμασίες, όπως: «Ντροπή που είσαι πόντια, κλέφτες αλήτες πολιτικοί, η Μακεδονία είναι Ελληνική. Ντροπή προδότες. Να πας να μείνεις στα Σκόπια».  Οι συγκεντρωμένοι πολίτες, ξήλωσαν και την πινακίδα από το πολιτικό γραφείο της βουλευτή.  
pizap__8_
Αμέσως μετά έγινε συντονιστική επιτροπή όπου ετοιμάζει νέα μεγαλύτερη και οργανωμένη συγκέντρωση και πάλι έξω από το γραφείο της κυρίας Τελιγιορίδου, την Κυριακή 1 Ιουλίου 2018 στις επτά το απόγευμα. Οι Σέρρες, αλλά και η Μεγαλόπολη, μπήκαν μετά τα Γιαννιτσά, την Έδεσσα, τη Λάρισα και τα Χανιά στον κατάλογο των πόλεων ανά τη χώρα, όπου εκδηλώνονται σφοδρές αποδοκιμασίες υπουργών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, κυρίως για την αμφιλεγόμενη συμφωνία στο Σκοπιανό, αλλά και για την οικονομική πολιτική. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive