Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

ΠΟΣΟ πάει ρε Πανάρα; Σχέδιο εξαγοράς των βουλευτών του καταγγέλλει ο Καμμένος - Θα καταψηφίσουμε τη συμφωνία


Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος σε δηλώσεις του μετά την κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Εκτελεστικής Γραμματείας των ΑΝΕΛ ζήτησε εισαγγελική παρέμβαση για τις απειλές...
και πιέσεις που δέχονται στελέχη και βουλευτές των ΑΝΕΛ από νεοφασίστες και μέλη εγκληματικών οργανώσεων - όπως είπε.  Ανέφερε επίσης πως είναι στη διάθεση της Δικαιοσύνης τα κινητά τηλέφωνα των μελών των ΑΝΕΛ ώστε αν ελεγχθούν τα απειλητικά sms και e-mail.  Εξάλλου, ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι θα ζητήσει από τον πρωθυπουργό η έγκριση της συμφωνίας με την πΓΔΜ, εάν και όταν έρθει στη Βουλή, να γίνει με αυξημένη πλειοψηφία 180 βουλευτών.

2 σχόλια:

  1. Να είμαστε σε επαγρύπνηση. Για εθνικά θέματα όπως είναι το Σκοπιανό (δεν θυμάμαι το άρθρο), χρειάζεται αυξημένη πλειοψηφία 180 βουλευτών. Τώρα κοιτάνε να το φέρουν στη βουλή με το άρθρο για τις διεθνείς συμβάσεις που χρειάζεται 151 βουλευτές. Οπότε τα μάτια μας και τα αυτιά μας ανοιχτά. Έχουμε λίγο χρόνο ακόμα μέχρι να δούμε τι θα γίνει με το δημοψήφισμα των γυφτοσκοπιανών.

    Aσε τα ουρλιαχτά κανένας δεν σε πιστεύει ούτε σε φοβάται υπερφυσικέ μπε μπέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ἔχει θράσος ἀπύθμενον ὁ προδόταρος, κοινόν χαρακτηριστικὸν πάντων τῶν προδοτῶν ἀνὰ τὴν ἱστορίαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive