Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

Πίσω από το ζεύγος Ρουβά, που βρίσκεται σε περίοπτο θέση, κάθονται και ....χασκογελάνε αμήχανα, οι Αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων Ναυτικού και Αεροπορίας!!

Φωτογραφία του Dimitris Kypriotis.

Καλά να πάθουν. Αφού δεν μπορούν οι ίδιοι να καταλάβουν την αξία του θεσμού που υπηρετούν και να σηκωθούν να φύγουν για την...
προσβολή που τους έκαναν, καλά τους κάνουν!! Τι άλλο μπορείς να πεις;  Dimitris Kypriotis

3 σχόλια:

  1. Καλως κάθονται πισω.Ο Ρ είναι φιρμα international όπως και να το κανουμε.Αυτοι τι είναι?Καραβανεδες που χαριν του μισθουλακου τα κατεβαζουν όλα αμασητα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μολυβενια στρατιωτακια ειναι και το ξερουν.Τους εβαλαν εκει γιατι ειναι μαριονεττες.Και πολυ τους ειναι.Αν ειχαν φιλοτιμο θα ειχαν αρνηθει τις θεσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eδώ το Στράτευμα ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΤΖΙΧΑΝΤΟΜΩΑΜΕΘΑΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ!!!!!!!Και δεν ταίζει τα 450000 παιδάκια μας που πειναν!!!!!!!!!!αλλά ταίζει τον τουρκικο ΣΤΡΑΤΟ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive