Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Αυτοί είναι οι δραπέτες της Αργυρούπολης! Στη δημοσιότητα στοιχεία και φωτογραφίες των Αλβανών κακοποιών

Αποτέλεσμα εικόνας για τρεις δραπέτες
Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία και οι φωτογραφίες των Αλβανών κακοποιών που είχαν ρημάξει περισσότερα από 70 σπίτια στην Αττική, ανάμεσα στους οποίους είναι και οι τρεις δραπέτες από το Αστυνομικό Τμήμα της Αργυρούπολης....

Σημειώνεται, πως οι τρεις δραπέτες εξακολουθούν να είναι άφαντοι μετά τη διαφυγή τους από το Α.Τ. Αργυρούπολης. Η ΕΛ.ΑΣ. δίνει τα στοιχεία και φωτογραφίες όλων των μελών της σπείρας με στόχο τόσο των εντοπισμό όσων έχουν διαφύγει, αλλά και για να έρθουν στο φως κι άλλα αδικήματα που πιθανώς έχουν διαπράξει.
Οι τρεις πρώτοι είναι οι δραπέτες της Αργυρούπολης
Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:
  1. (επ) DEDOLLI ( o ν) MARJUS του ASTIR και της GULLETA , γεν. 8-9-1987 στην Αλβανία
  1. (επ) VRUSHAJ ( o ν) GERTIAN του ALEKO και της DALLANDYSHE , γεν. 5-5-1994 στην Αλβανία
  1. (επ) ΓΚΙΚΟΥΛΗ ( o ν) ΛΑΣΚΕ του Χρηστάκη και της Βιολίτσα, γεν. 11-7-1991 στην Αλβανία
  1. (επ) MAHMUTAJ ( o ν) PANAJOT του IRFAM και της LINDITA , γεν. 25-5-2001 στην Αλβανία
  1. (επ) HARIZI ή TAHIRI ( o ν) RADJON ή ENDRIT ή HAZBI του BAME ή PELLUMB και της FATBARDHA ή MIMOZA , γεν. 22-3-1984 στην Αλβανία
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, χρονικής διάρκειας μέχρι την 19-12-2018, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων καθώς και στην διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-9690800 της Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
Eίχαν προσπαθήσει να αποδράσουν νωρίτερα από τη Γλυφάδα
Μπορεί η είδηση ότι oι κακοποιοί έκοψαν τα κάγκελα του ΑΤ Αργυρούπολης και δραπέτευσαν να έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου και να εγείρει ζητήματα ασφάλειας, ωστόσο μία είδηση που έγινε γνωστή σήμερα κάνει την υπόθεση ακόμη πιο περίπλοκη.
Πληροφορίες του "Βήματος" και του Βασίλη Λαμπρόυπουλου αναφέρουν ότι οι ίδιο κακοποιοί είχαν επιχειρήσει να κόψουν τα κάγκελα και στο κρατητήριο του Αστυνομικού Τμήματος Γλυφάδας λίγες ημέρες πριν την απόδρασή τους από άλλο αστυνομικό τμήμα.
Το εγχείρημά τους δεν ολοκληρώθηκε στη Γλυφάδα γιατί παρουσιάσθηκε περίεργο "βραχυκύκλωμα" στην ηλεκτροδότηση του τοπικού κρατητηρίου κι έτσι αποφασίσθηκε η μεταφορά τους στην Αργυρούπολη, όπου ήδη κρατείτο άλλος συνεργός τους. Με στελέχη της ΕΛ.ΑΣ να εκτιμούν ότι ίσως το βραχυκύκλωμα στο τμήμα της Γλυφάδας να μην ήταν τυχαίο και να προκλήθηκε από τους επικίνδυνους Αλβανούς κρατούμενους που επιζητούσαν ίσως κοινή, πιο εύκολη, απόδραση από άλλο αστυνομικό τμήμα.
Αυτά τα νέα εντυπωσιακά στοιχεία φαίνεται, όπως αποκαλύπτει "Το Βήμα", να έχουν αναδειχθεί από περαιτέρω έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για τις συνθήκες και το παρασκήνιο της φυγής, προ διημέρου, από το Αστυνομικό Τμήμα Αργυρούπολης τριών Αλβανών ποινικών που είχαν συλληφθεί μαζί με δύο ακόμη συνεργούς τους, ως μέλη σπείρας η οποία φέρεται να ευθύνεται για πάνω από 70 περιπτώσεις διαρρήξεων στην Αττική, με συνολική λεία άνω των 400.000 ευρώ.
Ενα από τα ζητούμενα της έρευνας ήταν λοιπόν γιατί οι Αλβανοί κρατούμενοι βρέθηκαν στα προβληματικά κρατητήρια της Αργυρούπολης . Διαπιστώθηκε λοιπόν ότι δύο από δραπέτες είχαν οδηγηθεί αρχικά στα κρατητήρια της Γλυφάδας. Κι από εκεί είχαν μεταφερθεί στην Αργυρούπολη, λόγω του προβλήματος με τον φωτισμό του κτιρίου. Ομως από την περαιτέρω εξέταση φαίνεται να βρέθηκαν ίχνη κοπής μετάλλου και στον αντίστοιχο χώρο κράτησης του Αστυνομικού Τμήματος της Γλυφάδας. Σε μία απόπειρα απόδρασης που φαίνεται να σταμάτησε για άγνωστους λόγους.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι Αλβανοί φαίνεται να χρησιμοποίησαν και στις δύο περιπτώσεις σύρμα-πριόνι που φέρεται να τους δόθηκε στην διάρκεια κάποιου επισκεπτηρίου ή απέκτησαν με άλλον τρόπο. Χωρίς ασφαλώς κανείς να τους ελέγξει. Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ εκτιμούν ότι υπήρξε αμέλεια αστυνομικών που βρίσκονταν έξω από το κρατητήριο, οι οποίοι δεν αντελήφθησαν το κόψιμο του μετάλλου και την απόδραση που έγινε τελικώς αντιληπτή στην αλλαγή βάρδιας, στις έξι το πρωί. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί που εισήλθαν στον χώρο του έρημου πια κρατητηρίου βρέθηκαν μπροστά στην ανοικτή βρύση της τουαλέτας που χρησιμοποίησαν οι Αλβανοί κακοποιοί για να καλύψουν τον ήχο κοπής του μετάλλου.

1 σχόλιο:


  1. ''Ζούσαν μια χλιδάτη ζωή με ακριβά αυτοκίνητα, σκάφη και ωραίες γυναίκες. Άνεργοι και βουτηγμένοι μέχρι τον λαιμό στην παρανομία, πόσταραν στα social networks τα κατορθώματά τους, αδιαφορώντας για το γεγονός ότι είχαν συλληφθεί αρκετές φορές και μπαινόβγαιναν στα αστυνομικά τμήματα και τα εισαγγελικά γραφεία.
    Οι αστυνομικοί που έχουν σκιαγραφήσει το προφίλ τους λένε ότι τα συγκρεκριμένα άτομα έδειχναν να έχουν θράσος και κυρίως την αίσθηση της ατιμωρησίας. Αυτό φαίνεται και από τις φωτογραφίες που ανέβαζαν στα προφίλ που διέθεταν στο facebook και το Instagram. Αλβανικές σημαίες, καλάζνικοφ, προκλητικές πόζες και ακριβά «εργαλεία». Από αυτοκίνητα και μηχανές ,μέχρι jet ski αποτελούσαν τα φωτογραφικά άλμπουμ της συμμορίας.
    Οι αστυνομικοί κάνουν λόγο για άτομα ιδιαίτερα επικίνδυνα και ικανά για όλα. Ένας εκ των καταζητουμένων έχει συλληφθεί στο παρελθόν για βιασμό, ενώ ένα μέλος έχει ξαναπιαστεί και για μεταφορά 120 κιλών χασίς.''

    → και φυσικα δεν απελαθηκαν ποτε ενω ηταν σεσημασμενοι/ειχαν αποφυλακιστει κλπ... και μιλαμε για σοβαρες και σκληρες παραβατικες και κακουργηματικες πραξεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive