Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

ΚΑΒΑΛΑ. Ξέχασε το "δέσει" το χειρόφρενο και έφυγε από το αμάξι, που κατέληξε στη θάλασσα! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ένα… σπάνιο περιστατικό έλαβε χώρα το πρωί της Δευτέρας στο λιμάνι της Καβάλας αλλά το οποίο -ευτυχώς- δεν είχε κάποια άλλη επίπτωση πέρα από υλικές ζημιές και ταλαιπωρία. Συγκεκριμένα, ένα ΙΧ αυτοκίνητο...
το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στη «Ράμπα Νο6», στο ύψος της γεφυροπλάστιγγας λίγο πριν από το σημείο από όπου αναχωρούν τα ferry boats για το νησί της Θάσου, άρχισε να… τσουλάει και κατέληξε μέσα στο νερό! Του περιστατικού επιλήφθηκε άμεσα το Λιμεναρχείο Καβάλας. Όπως προβλέπεται, σύμφωνα με τον ισχύοντα Νόμο, στο σημείο έφτασε γερανοφόρο όχημα για την απαραίτητη ανέλκυση του οχήματος.
Τα ακριβή αίτια του συμβάντος δεν έχουν εξακριβωθεί, ωστόσο εικάζεται ότι «λύθηκε» το χειρόφρενο και το αυτοκίνητο βρέθηκε εντός της θάλασσας «ακολουθώντας» την κλίση του εδάφους.
Αστραπιαία ήταν η αντίδραση των ανθρώπων του Λιμεναρχείου Καβάλας. Λίγη ώρα μετά το περιστατικό, στο σημείο έσπευσε γερανοφόρο όχημα και αμέσως ξεκίνησε η επιχείρηση της ανέλκυσης με τη συμμετοχή δύτη ο οποίος βούτηξε στη θάλασσα για να «δέσει» το όχημα το οποίο «τράβηξε» στην επιφάνεια ο γερανός.
Ευτυχώς, εντός του οχήματος δεν βρισκόταν κάποιος επιβάτης.
Πηγή: kavalapost.gr, Φώτο: Eurokinissi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive