Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

Σκοπιανό: Οργή λαού και κρεμάλες στο συλλαλητήριο - πορεία στη Θεσσαλονίκη. ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ


Σε έντονο κλίμα διεξήχθη το συλλαλητήριο για την Μακεδονία στη Θεσσαλονική με χιλιάδες διαδηλωτές να εκφράζουν την αντίθεσή τους στη συμφωνία για το Σκοπιανό. 
Οι συγκεντρωμένοι φώναξαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, ενώ κάποιοι πιο ένθερμοι έστησαν ακόμη και κρεμάλες μπροστά στον Λευκό Πύργο.... Οι διαδηλωτές κρατώντας ελληνικές σημαίες στα χέρια πραγματοποίησαν πορεία προς το Προξενείο των ΗΠΑ, των Σκοπίων, αλλά και προς τα τοπικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝ.ΕΛ.
Σκοπιανό: Οργή λαού στο συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη
Σκοπιανό: Οργή λαού στο συλλαλητήριο στη ΘεσσαλονίκηΣκοπιανό: Οργή λαού στο συλλαλητήριο στη ΘεσσαλονίκηΣκοπιανό: Οργή λαού στο συλλαλητήριο στη ΘεσσαλονίκηΣκοπιανό: Οργή λαού στο συλλαλητήριο στη ΘεσσαλονίκηΣκοπιανό: Οργή λαού στο συλλαλητήριο στη ΘεσσαλονίκηΣκοπιανό: Οργή λαού στο συλλαλητήριο στη ΘεσσαλονίκηΣκοπιανό: Οργή λαού στο συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive