Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Απορρίφθηκε πάλι το αίτημα αποφυλάκισης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών!

Αποτέλεσμα εικόνας για Απορρίφθηκε πάλι το αίτημα αποφυλάκισης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών!
Νέο αίτημα αποφυλάκισης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών κατέθεσαν σήμερα στο δικαστήριο της Αδριανούπολης, οι δικηγόροι τους, το οποίο και πάλι απορρίφθηκε. Οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί που κρατούνται στις φυλακές της Τουρκίας για 111η ημέρα,...
έχουν μετατεθεί από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας ως διπλωματικοί αντιπρόσωποι στην Άγκυρα προκειμένου να έχουν εκεί διεύθυνση μόνιμης κατοικίας. Με αυτό τον τρόπο καταρρίπτεται ένα από τα βασικά επιχειρήματα των τουρκικών αρχών οι οποίες ισχυρίζονται ότι δεν μπορεί να προχωρήσει το αίτημα αποφυλάκισης γιατί θεωρούνται ύποπτοι φυγής. Αξίζει να σημειωθεί ότι το κατηγορητήριο δεν έχει ακόμη συνταχθεί, ωστόσο απορρίφθηκε και πάλι το αίτημα αποφυλάκισής τους.

1 σχόλιο:

  1. ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΛΑΘΡΟΤΖΙΧΑΝΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ,ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive