Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Δεν πάει άλλο: Τσεκούρια και μαδέρια σε χέρια μουσουλμάνων στην Θεσσαλονίκη (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)



Η Ελλάδα βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα. Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες από αιματηρό επεισόδιο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην ευρύτερη περιοχή της αγοράς «Καπάνι». Δύο ομάδες μουσουλμάνων, πιθανόν Πακιστανοί, συνεπλάκησαν μεταξύ τους. Οι δράστες έφεραν ξύλινα καδρόνια, αλλά και άλλα αιχμηρά αντικείμενα.  Δείτε τα βίντεο σοκ:..


Μάλιστα, η Διεύθυνση Ανακύκλωσης και Καθαριότητας Αστικών Απορριμμάτων βρήκε πέτρες, σπασμένα μάρμαρα, μαδέρια ακόμα και τσεκούρια.
Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα καθαριότητας στον δήμο Θεσσαλονίκης, Λάζαρος Ζαχαριάδης, ο οποίος μετέβη στο σημείο μαζί με την υπηρεσία προκειμένου να αποκατασταθεί η λειτουργία της πλατείας.
Σε τι χώρα άραγε μετατρέπουν την Ελλάδα; Τι θα γίνει αν οι μουσουλμάνοι ξεσηκωθούν εναντίον των Ελλήνων;
  • 127

2 σχόλια:

  1. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Ντοκουμέντο: Έτσι πωλούνται τα λαθραία τσιγάρα στην πλατεία Αριστοτέλους απ΄τις Πακιστανικές συμμορίες. ΒΙΝΤΕΟ

    http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2018/05/blog-post_107.html (· → μπειτε στον συνδεσμο αξιζει να διαβαστει ολο και δειτε και τα βιντεο της απολυτης καταντιας)

    · → δες εδω καταντια απο ενα κρατος μπαχαλο-οπερετα ανικανο να προστατευσει το εμποριο και την αγορα απο το καρκινωμα που ονομαζεται παρεμποριο με αποτελεσμα και το ιδιο το κρατος να χανει αλλα και το βασικο να καταστρεφονται χιλιαδες επαγγελματιες και εμποροι,οπως θα διαβασετε επιβαλλουν κατι προστιμα της πλακας που ισως να μην πληρωνονται και ποτε,καμια φυλακιση,καμια διαδικασια απελασης,ελλειψη προσωπικου και εξοπλισμου κοκ....

    καταλαβατε ποιο ειναι το κολπο;τους βαζουν καποια προστιμα της πλακας και τελος και παλι απο την αρχη,θα πληρωσουν τα προστιμα(και αν τα πληρωσουν)και θα αφεθουν ελευθεροι και φυσικα δεν θα απελαθουν ποτε(οπως θα οφειλε να συμβει)για να καταλαβατε σε τι μπουρδελο κρατος ζουμε και τι γελοια δικαιοσυνη εχουμε

    βγαζουμε μονοι μας τα ματια απο την μια διαλυουμε συνεχως την πληθυσμιακη συνθεση και εθνικη και κοινωνικη συνοχη της πατριδας μας αφηνοντας τους να εγκατασταθουν ωραια και ελευθερα στην ελλαδα(απο ολους αυτους τους αλλοδαπους πλανοδιους του παρεμποριου ειμαι σχεδον σιγουρος οτι το αθλιο καθεστως εδωσε σε αυτα τα καθαρματα με μεγαλη βεβαιοτητα χαρτια νομιμοποιωντας τον εποικισμο της ελλαδας αντι να απελαθουν ολοι τους αφου μπουκαραν παρανομα στην χωρα μας )και απο την αλλη διαλυουμε και καταστρεφουμε συστηματικα την οικονομια μας μην αντιδρωντας με ολη αυτην την μπιζνα του παρεμποριου και των αλλοδαπων πλανοδιων μικροπωλητων και των κινεζικων καταστηματων(ενώ διαθέτουμε όλα τα νομικά μέσα και τα όπλα, όχι μόνο για να περιορίσουμε την παραπάνω κατάσταση αλλά να την εξαλείψουμε)που εχουν καταστρεψει ολοκληρωτικα τους ελληνες εμπορους και γενικοτερα την ελληνικη κλωστουφαντουργια και ολες τις θεσεις εργασιας που σχετιζονται με αυτον τον κλαδο:βιοτέχνες,καταστηματάρχες,Έλληνες εργαζόμενοι κλπ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του Typosthes.gr...Απίστευτο ξύλο σε γνωστό ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη (Video)...Καυγάς αλλοδαπών σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης: Το μετέτρεψαν σε «σαλούν» (βίντεο)

    http://www.typosthes.gr/gr/topika/article/157946/apisteuto-xulo-se-gnosto-xenodoheio-sti-thessaloniki-video-/ (· → μπειτε στον συνδεσμο αξιζει να διαβαστει ολο και δειτε και τα βιντεο της απολυτης καταντιας με τις ολων ειδων λαθροφατσες)
    http://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/692797_kaygas-allodapon-se-xenodoheio-tis-thessalonikis

    ''Και δεύτερη άγρια συμπλοκή σημειώθηκε χτες στην Θεσσαλονίκη μεταξύ αλλοδαπών, αυτή την φορά μέσα σε ρεσεψιόν ξενοδοχείου.Συγκεκριμένα, μετά το επεισόδιο με έναν τραυματία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αλλοδαποί τα έκαναν «γυαλιά καρφιά» στο εσωτερικό ξενοδοχείου.
    Απίστευτες καταστάσεις σε γνωστό ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη, με άγρια συμπλοκή μεταξύ ομάδων αλλοδαπών εντός του χώρου της επιχείρησης.Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες στο Typosthes.gr, μία ομάδα αλλοδαπών εισήλθε το απόγευμα της Τρίτης (12/6) στο χώρο του ξενοδοχείου. Σκοπός τους ήταν να αφήσουν ένα πακέτο για έτερο άνδρα που διέμενε στο ξενοδοχείο.Μετά από λίγη ώρα, μία δεύτερη ομάδα αλλοδαπών εισέρχεται στο λόμπι, με έναν εξ αυτών να κρατάει μαχαίρι. Η δεύτερη ομάδα επιτίθεται στην πρώτη και επικρατεί πανδαιμόνιο. Εκτοξεύονται πυροσβεστήρες και καρέκλες, ενώ προκαλούνται φθορές στο εσωτερικού του ξενοδοχείου.

    · → μπουκαρουν παρανομα με το ετσι θελω στην Ελλαδα ειναι ολοι τους εξοπλισμενοι,αλληλοτραυματιζονται-σκοτωνονται,σκοτωνουν-τραυματιζουν,βιαζουν,κλεβουν,παρενοχλουν,επαιτουν,εμπλεκονται σε υποθεσεις απατης-πλαστογραφιας-πορνειας-μαστροπειας-σωματεμποριας-παιδεραστειας-εκβιασμου-παραπλανησης-απαγωγων-διακινησης λαθρομεταναστων-λαθρεμποριου-παρεμποριου κλπ...,και πληρωνε μετα λακαμα ελληνα ολα τους τα εξοδα σε ολα τα επιπεδα(δικαστηρια,φυλακες,νοσηλεια κλπ...)

    τετοιου ειδους περιστατικα οπως τα παραπανω προϊδεαζουν απο εδω και στο εξης ποια θα ειναι η καθημερινοτητα που θα μας αφησουν ως κληρονομια αυτοι οι θεοτρελοι και παλαβοι που κυβερνανε σημερα την πατριδα μας,αυτα τα αρρωστα ανθελληνικα εθνομηδενιστικα κτηνη,θαυμαστε τα κατορθωματα της μεγαλυτερης ανθελληνικης συμμοριας που περασε ποτε απο αυτον εδω τον τοπο που ονομαζεται λαθροσυριζα και κυβερναει σημερα την χωρα μας διαλυοντας και καταστρεφοντας μεσα σε μικρο χρονικο διαστημα την εθνικη και κοινωνικη συνοχη της πατριδας μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive