Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Κοντονής: Όσοι με αποδοκιμάζουν είναι φασίστες και χιτλερικοί! ΝΤΡΟΠΗ σου ρε! ΠΡΟΔΟΤΗ σε φωνάζει όλη η ΕΛΛΑΔΑ! Σε φτύνουν & νομίζεις οτι ψιχαλίζει;

kontonis_8
«Δεν κάνουμε διάλογο ούτε με φασίστες, ούτε με τους χιτλερικούς. Ορισμένοι από αυτούς ήταν σήμερα στα Γιαννιτσά». Αυτό δήλωσε ο υπ. Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, για τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε σήμερα από πολίτες στα Γιαννιτσά που τον αποκάλεσαν «προδότη», μετά την συμφωνία με τα Σκόπια....
  Μάλιστα πρόσθεσε ότι «είχαν έλθει εκεί για να εκφράσουν με αυτόν τον τραμπούκικο τρόπο που ξέρουν την αντίθεσή τους. Λίγοι ήταν, λίγοι θα μείνουν και θα ελαχιστοποιούνται, διότι η συμμορία της Χρυσής Αυγής, έχει καταλάβει ο κόσμος και τι είναι και τι επιδιώκει».  Σε σχέση με το ίδιο περιστατικό, ο κ. Κοντονής σημείωσε πως πληροφορήθηκε ότι σε μία άλλη ομάδα, «πάλι 10-15 ατόμων, υπήρξαν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας», κάτι που απέδωσε στη «μεγάλη ταραχή» όπως είπε, που «βρίσκεται το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης».  Σε ο,τι αφορά τη συμφωνία Αθήνας-Σκοπίων, δήλωσε: «Ήταν μία συμφωνία απολύτως θετική για τη χώρα. Διασφαλίζονται τα εθνικά δίκαια και κλείνουν πληγές ετών, οι οποίες θα μπορούσαν να πυροδοτήσουν σοβαρά προβλήματα στο μέλλον».

2 σχόλια:

  1. Ὁ ἀρχιναζιφασιστοσυμμορίτης εἶσαι ἐσύ καὶ δὴ καραμπινᾶτος!
    Τὴν Χρυσῆ Αὐγὴ τὶ τὴν ἀνακατεύεις;; δὲν ἐντρέπεσαι νὰ κατηγορεῖς τοὺς συνεργάτες σου;
    Φτού!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσα κιλά Μ@λ@κ@ς μπορεί να είσαι... Ελα στην Θεσσαλονίκη και θα δείς "φασίστες" που να χορτάσει το μάτι σου.... Γάϊδαρε... (συγγνώμη στο ζωάκι!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive