Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

ΔΕΝ καταλαβαίνεις τι λέει; Γιατί ΑΥΤΟΣ ξέρει;Τσίπρας: Γλυτώσαμε τον κίνδυνο να επιστρέφουν οι μετανάστες στην Αφρική – Θα είχε επιπτώσεις στην ... ταυτότητά μας!

«Η Ελλάδα έθεσε στην πρώτη γραμμή τις αξίες της αλληλεγγύης και της συνευθύνης, του ανθρωπισμού, που αποτελούν, ή θα έπρεπε να αποτελούν, το θεμέλιο της Ευρώπης» υποστήριξε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.  Σε άλλο σημείο ανέφερε ότι «αποφύγαμε μια σειρά κινδύνων που θα είχαν εξαιρετικά αρνητικές επιπτώσεις για το μέλλον μας και την ταυτότητά μας» όπως:...
     Ο κίνδυνος που αποφεύχθηκε ήταν στο ζήτημα των πρωτογενών ροών στην κεντρική Μεσόγειο να προκριθεί μια απόφαση που θα ανέφερε ρητά την επαναπροώθηση στην Αφρική, σε κλειστά κέντρα, όσων επιχειρούν να εισέλθουν στην Ευρώπη.  Τώρα το πως το να δημιουργούνται δομές εκεί από όπου ξεκινά το πρόβλημα θα είχε «αρνητικές επιπτώσεις για το μέλλον μας και την ταυτότητά μας», μόνο αυτός το καταλαβαίνει.  
freepen.gr  
thesecretrealtruth

1 σχόλιο:

  1. Ξέρει πολύ καλά τι λέει. Οι ανρητικές επιπτώσεις στην ταυτότητά μας είναι οτι δεν θα εφαρμοζόταν το σχέδιο Kalergi για την δημιουργία μίας μικτής καταγωγής ευρωπαϊκής φυλής η οποία θα αντικαταστήσει την υπάρχουσα λευκή φυλή.
    Οσοι δεν αντιλαμβάνεστε αυτό το βρωμερό σιωνιστικό σχέδιο συνεχίστε να είστε τα θύματα των εβραιων και να κατηγορείτε τους δήθεν γερμανούς κυβερνώντες (η Μέρκελ είναι εβραία) ως ναζί που καταδυναστεύουν την Ευρώπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive