Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Μετά την Κουντουρά (ΔΕΙΤΕ) στα Χανιά. «Προδότη» φώναζαν στον Κοντονή και στη Τζάκρη στα Γιαννιτσά. Τους περιμένουν οι πολίτες στην Εδεσσα. ΒΙΝΤΕΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για «Προδότη» φώναζαν τον Κοντονή στα Γιαννιτσά

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΕΔΩ

Άγριες αποδοκιμασίες στον υπουργό Δικαιοσύνης και τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη την στιγμή που αποχωρούσαν από την Εισαγγελία και το Ειρηνοδικείο Γιαννιτσών - Χαμογελούσε ο Σταύρος Κοντονής ΦΩΤΟ...
Άγριες αποδοκιμασίες δέχθηκαν ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θοδώρα Τζάκρη από πολίτες κατά την επίσκεψή τους στην Εισαγγελία στα Γιαννιτσά.  Την στιγμή που αποχωρούσαν από το κτήριο όπου στεγάζεται η Εισαγγελία και το Ειρηνοδικείο Γιαννιτσών, κόσμος που ήταν στους γύρω δρόμους άρχισε να τους αποδοκιμάζει με ένα παρατεταμένο «ουυυ» και να τους αποκαλεί «προδότες».  Χαρακτηριστική είναι η εικόνα στο βίντεο του δημοσιογράφου Αμιτζόγλου Λύσανδρου, όπου διακρίνεται η κ. Τζάκρη να φεύγει με σκυμμένο το κεφάλι. 
Στη συνέχεια ο κ. Κοντονής και η κ. Τζάκρη θα επισκεφθούν την Έδεσσα, όπου θα έχουν συνάντηση με δικαστικούς. Και στις δύο πόλεις πάντως έντονη είναι η αστυνομική παρουσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive