Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Θα το ζήσουμε ΚΑΙ αυτό; Προσλήψεις αλλοδαπών στην ΕΛ.ΑΣ. προαναγγέλλει ο Τόσκας


ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΡΕ ΧΑΜΕΝΕ; 
Σχετική εικόνα
Την ένταξη αλλοδαπών στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας προανήγγειλε από το Λονδίνο ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας....

«Είμαστε υποχρεωμένοι να δούμε κι εμείς τέτοιες προσεγγίσεις προκειμένου να τηρηθεί με τον καλύτερο τρόπο η τάξη. Είναι αστείο ένας αστυνομικός που δεν ξέρει τη γλώσσα μιας ομάδας μεταναστών ή μιας μειονότητας να μπορεί να την προσεγγίσει. Θα πρέπει να προσαρμοστούμε και να μην έχουμε αγκυλώσεις με βάση το τι πιστεύαμε πριν από πενήντα χρόνια» δήλωσε ο κ. Τόσκας, επικαλούμενος το παράδειγμα της Σκότλαντ Γιάρντ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Τα Νέα».
Ο κ. Τόσκας πρόσθεσε ότι «οφείλουμε να προσαρμοστούμε  γρήγορα. Γι’ αυτό θα γίνουν όποιες νομοθετικές παρεμβάσεις χρειάζονται. Έχουμε ήδη ομογενείς από την Αλβανία. Με τον ίδιο τρόπο θα πάρουμε άτομα και από άλλες κοινωνικές ομάδες. Κάποια πράγματα απαιτούν άμεσο εκσυγχρονισμό».
Στην παρατήρηση ότι η ένταξη αλλοδαπών στα Σώματα Ασφαλείας αποτελεί ταμπού για κάποιους στην Ελλάδα ο κ. Τόσκας είπε: «Το κυρίαρχο δεν πρέπει να είναι τι αποτελεί ταμπού, αλλά τι φέρνει αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive