Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018

Προφυλακιστέος ο παππούς- «τέρας» που βίαζε την 7χρονη εγγονή του! Την «άρρωστη» δράση του φανέρωσε η ιατροδικαστική έκθεση. ΒΙΝΤΕΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για Προφυλακιστέος ο παππούς- «τέρας» που βίαζε την 7χρονη εγγονή του! Την «άρρωστη» δράση του φανέρωσε η ιατροδικαστική έκθεση

Σεξουαλική κακοποίηση έχει υποστεί το κοριτσάκι στη Λαμία, όπως φανερώνει και η ιατροδικαστική έκθεση, παρά τα αντίθετα που υποστηρίζει ο ίδιος ο 69χρονος συνταξιούχος δικηγόρος και παππούς, που κρίθηκε προφυλακιστέος...

Ειδικότερα, με τη σύμφωνη γνώμη της Εισαγγελέως κας Δελόγλου και της Ανακρίτριας κας Παντοπούλου, ο 69χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος μέχρι τον ορισμό της δίκης όπου θα απολογηθεί για κακουργήματα.
Ο ίδιος επιμένει να δηλώνει αθώος, όμως τα στοιχεία της δικογραφίας ήταν τέτοια που δεν άφηναν περιθώρια για κάποια άλλη εξέλιξη παρά την πολύωρη απολογία του.
Εξάλλου, ο συνήγορος υπεράσπισης Δημήτρης Κρούπηςδήλωσε ότι παραιτείται, ενώ την ίδια ώρα έβγαιναν λεπτομέρειες για την ιατροδικαστική έρευνα που καίνε στην κυριολεξία τον - πρώην - πελάτη του. «Οι αρχές μου δε μου επιτρέπουν να συνεχίσω την υπεράσπιση του συναδέλφου...», ήταν οι δηλώσεις του κ. Κρούπη.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport στην έκθεση φέρεται να περιγράφονται «σημάδια τριβής στα γεννητικά όργανα και μερική ρήξη παρθενικού υμένα» για το 7χρονο κοριτσάκι, «η οποία προήλθε στις τρεις με πέντε μέρες πριν από την 7/6», με την σημείωση ωστόσο ότι «χρειάζονται και περαιτέρω εξετάσεις...».
Σημειώνεται, ότι σε βάρος του 69χρονου υπήρχαν ήδη πολλά επιβαρυντικά στοιχεία που προέκυψαν από την εξέταση των δύο παιδιών από ειδικούς. Αν και το βάρος πέφτει προφανώς στα όσα έχει υποστεί το κοριτσάκι και το οποίο έχει περιγράψει με πολλές λεπτομέρειες τα όσα έχει βιώσει και ο 9χρονος αδερφός της παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ φέρεται να έχει καταθέσει ότι δεν θέλει να είναι με τον παππού του ο οποίος του φωνάζει και τον βρίζει. Επίσης σε ερώτηση αν τον ακουμπούσε σε ευαίσθητα σημεία, η απάντησή του ήταν καταφατική!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive