Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

Μουντιάλ 2018: Απίστευτη ανατροπή! Γερμανία-Σουηδία 2-1


Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κρόος με ένα απίθανο γκολ γύρισε το παιχνίδι και κατάφερε να ανατρέψει το ματς! Η Γερμανία κέρδισε τη Σουηδία με 2-1 στο Σότσι σε αγώνα για το Μουντιάλ 2018...

Σε ένα ματς ροντέο με πολλές φάσεις και τους Γερμανούς να μένουν με δέκα παίκτες, οι παγκόσμιοι πρωταθλητές έμειναν ζωντανοί ενώ έμοιαζαν χαμένοι και έβαλαν γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.
Ο Τοϊβόνεν στο 32′ έκανε το 1-0 για τους Σκανδιναβούς κι ο Ρόις στο 48′ είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1. Όμως ο Κρόος δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα και στο 95 έβαλε γκολ με αποτέλεσμα να φέρει τα πάνω κάτω στον όμιλο.
Πλέον η πρόκριση είναι στα χέρια των Παγκόσμιων πρωταθλητών, που την τελευταία αγωνιστική θα αντιμετωπίσουν την αποκλεισμένη Νότια Κορέα. Η Σουηδία θα παίξει με το Μεξικό σε ένα παιχνίδι «ζωής και θανάτου» και για τους δύο, καθώς αν κερδίσουν τα «πάντσερ», ο νικητής της αναμέτρησης θα προκριθεί στους «16».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive