Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Νέα αναβολή στη δίκη! Το «Λίπος» μεταφέρθηκε (πάλι) στο νοσοκομείο

❱❱ Νέα εμπόδια στη διεξαγωγή της δίκης του Γεωργιανού αρχιμαφιόζου Λάσα Σουσανασβίλι (φωτό), γνωστού και ως «Λίπος», από το Πενταμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης. Ο 57χρονος «Εσκομπάρ της Ευρώπης» μεταφέρθηκε πάλι στο νοσοκομείο...
με αποτέλεσμα η συνεδρίαση να αναβληθεί για τις 14 Μαΐου. Ο Γεωργιανός κατηγορούμενος, ο οποίος συνελήφθη στην Πυλαία ύστερα από ανταλλαγή πυροβολισμών με τους αστυνομικούς, δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο επικαλούμενος αδιαθεσία, όπως είχε συμβεί και κατά την προηγούμενη συνεδρίαση, που επίσης ζήτησε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Μετά τη δεύτερη αδιαθεσία οι δικαστές ζήτησαν από το νοσοκομείο έγγραφο, στο οποίο να περιγράφεται η κατάστασή του και να βεβαιώνεται αν υπάρχει ανάγκη νοσηλείας. Το «Λίπος» συνελήφθη βάσει εντάλματος των γαλλικών Αρχών, που ζητούν την έκδοσή του αποδίδοντάς του τον ρόλο του απόλυτου αφεντικού της μεγαλύτερης ρωσόφωνης μαφιόζικης οργάνωσης. Ωστόσο, και στην Ελλάδα έχει δικαστικές εκκρεμότητες και έχει προγραμματιστεί να δικαστεί σε δεύτερο βαθμό στη Θεσσαλονίκη, όπου έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 14 χρόνων, πάλι ως αρχηγός μαφιόζικης οργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive