Κυριακή 20 Μαΐου 2018

ΠΑΝΔΗΜΗ καταδίκη όσων συνέβησαν χτές απο τους συνενόχους του. Οι πρώτες εικόνες του Μπουτάρη βγαίνοντας από το νοσοκομείο - Τι του συνέστησαν οι γιατροί (ΒΙΝΤΕΟ)


ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ: Οι βιαζόμενοι έδειραν τον βιαστή της ιστορίας τους, της πατρίδας τους, της οικογένειάς τους των ηθών και εθίμων τους. Εξιτήριο πήρε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος πέρασε τη νύχτα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, μετά την ΔΙΚΑΙΗ επίθεση που δέχτηκε χτες από συμμετέχοντες στην εκδήλωση για τη Γενοκτονία των Ποντίων....
  Οι γιατροί ζήτησαν από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης να παραμείνει στο νοσοκομείο προληπτικά, λόγω του χαμηλού του αιματοκρίτη, αλλά και των χτυπημάτων που δέχτηκε σε όλο του το σώμα.   Σήμερα το πρωί του επέτρεψαν να φύγει, με την προϋπόθεση ότι θα βρίσκεται υπό παρακολούθηση στο σπίτι του, μέχρι να συμπληρωθεί ένα 24ωρο από την ώρα που δέχτηκε την επίθεση.  Κατά την έξοδό του από το νοσοκομείο ο Γιάννης Μπουτάρης δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους.   Ο ίδιος προτίθεται να τοποθετηθεί επί του περιστατικού στην αυριανή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Θεσσαλονίκης.  Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιάννης Μπουτάρης έδωσε κατάθεση στην Ασφάλεια για όσα συνέβησαν, υπέβαλε μήνυση κατ' αγνώστων για την επίθεση που δέχτηκε.
Δείτε στο βίντεο:

2 σχόλια:

  1. Πολυ κακα εκαναν που τον εδειραν διοτι βρωμισαν τα χερια τους .Παρεμπιπτοντως οι Ρουβικωνες ποιοι ειναι ποιους εξυπηρετουν και γιατι δεν τους συλλαμβάνουν δεν τους γνωριζουν; καλοπροαιρετα ρωτω γιατι και 'γω σαν πολιτης εχω αποριες βεβαια αν επιτρεπεται και δεν θεωρηθω φασιστας ακροδεξιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΙΣΤΗΣΑΝ ?? ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΜΙΑ ΠΑΠΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive