Σάββατο 19 Μαΐου 2018

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ, ΓΙΑΝΝΗ (ΜΠΟΥΤΑΡΗ)!

ΑΚΟΥ, ΓΙΑΝΝΗ! ΠΟΛΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ‘ΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ! ΔΕ ΛΕΩ! ΕΧΕΙΣ ΣΟΒΑΡΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ! ΑΦΟΥ ΜΕΘΟΚΟΠΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΠΟΤΕ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΝΗΦΑΛΙΟΣ, ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ; ΚΙ ΕΤΣΙ, ΚΙΝΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΚΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΕ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΣΕ ΜΑΛΑΚΙΑ!...
ΤΙΣ ΕΞΑΠΟΛΥΕΙΣ ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΦΥΛΑΧΤΟΥΜΕ, ΜΗ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΔΕΣΠΟΤΗ!
ΟΚ! ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΑΜΕ! ΕΙΣΑΙ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟΣ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΣ! ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕΣ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΩ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ:
1) ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΣ ΤΟ ΣΦΑΓΕΑ ΚΕΜΑΛ ΜΕΓΑΛΟ ΗΓΕΤΗ.
2) ΗΘΕΛΕΣ, ΝΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΔΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΣΕ ΟΔΟ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ! (ΑΚΟΥΣΟΝ, ΑΚΟΥΣΟΝ!)
3) ΣΚΟΠΕΥΕΣ, ΝΑ ΑΝΕΓΕΙΡΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΜΝΗΜΕΙΟ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΝΕΟΤΟΥΡΚΩΝ, ΤΩΝ ΣΦΑΓΕΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ Μ. ΑΣΙΑΣ
4) ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΕΙΟ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΣΤΗ ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ
5) ΔΗΛΩΣΕΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΟΥΦΟ, ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ (;;;) (ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ: ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ)! ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΑΓΑΠΟΛΟΓΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΥ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΤΕ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΕΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΩΠΕΣ ΟΙ ΜΝΗΜΕΣ!
ΟΚ, ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΑΜΕ! ΕΙΣΑΙ ΕΒΡΑΙΟΛΑΓΝΟΣ! ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕΣ ΜΙΑ ΔΑΚΡΥΒΡΕΧΤΗ ΟΜΙΛΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ!
ΟΚ, ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΑΜΕ! ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΤΑΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΣΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. ΠΡΟΤΕΙΝΕΣ, ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ».(;!;) ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ, ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΕΙΣ!
SORRY, ΓΙΑΝΝΗ, ΑΛΛΑ Χ@ΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤ’ ΑΛΩΝΙ! ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ, ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΚΩΛΥΟΜΑΙ! ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ: ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ, ΝΑ ΣΟΥ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ: ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΦΕΛΗΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ, ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ! ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ! ΟΤΙ ΔΕ ΣΤΕΚΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟΥ!
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΛΕΩ, ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΡΕΞΗ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ:
ΓΙΑΤΙ, ΠΛΕΟΝ ΥΠΕΡΕΒΗΣ ΤΑ ΕΣΚΑΜΜΕΝΑ!
ΓΙΑΤΙ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ GAY PRIDE ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ!
ΓΙΑΤΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΝΑ ΜΗ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ!
ΓΙΑΤΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΣΦΑΓΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΣΦΑΧΘΕΝΤΕΣ!
ΓΙΑΤΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ!
ΓΙΑΤΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΝΑ ΣΝΟΜΠΑΡΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙΣ GAY PRIDE ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΗΜΕΡΑ!
ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ, ΓΙΑΝΝΗ! ΕΔΩΣΕΣ ΡΕΣΤΑ! ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΛΕΟΝ!
ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ, ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΘΕΣΗ, ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ! (ΒΑΛΕ ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ!) ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ, ΝΑ ΚΡΙΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΡΙΤΗ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ! ΤΟΤΕ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΕΚΑΣΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ! ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΦΩΝΑΞΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ! ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ: Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΩΘΗΤΩ!
ΑΝΤΕ, ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ, ΠΟΥ ΧΑΛΑΣΑ ΣΑΛΙΟ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ, ΜΕΡΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ!
ΓΙΑΤΙ, ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑΝΝΗ; ΠΙΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΗ ΣΕ ΒΡΙΣΩ!

1 σχόλιο:

  1. Αυτοδιοίκηση
    ΕΚΤΑΚΤΟ – Α.Τσίπρας: «Nα συλληφθούν οι ακροδεξιοί τραμπούκοι» – Κατηγορούν και τον Π.Ψωμιάδη για το ξύλο στον Γ.Μπουτάρη – Τι είπε
    0
    SHARES
    Δημοσίευση: 19 Μάϊου 2018, 11:42 μμ | Ανανέωση: Μάιος 19, 2018 στις 11:46 μμ

    Την άμεση σύλληψη όσων επιτέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (19.05.2018) στον Γιάννη Μπουτάρη ζητά ο Αλέξης Τσίπρας ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης για τον εντοπισμό των δραστών που επιτέθηκαν στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, στον Λευκό Πύργο.



    Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival.gr αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης διενεργούν προανάκριση προκειμένου να ταυτοποιηθούν όσοι συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό του Γιάννη Μπουτάρη.

    Αυτή την ώρα, εξετάζεται όλο το οπτικό υλικό που έχει δημοσιευτεί σε μέσα ενημέρωσης αλλά και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να διαπιστωθεί ποια άτομα προέβησαν σε αδικήματα, να ταυτοποιηθούν και στη συνέχεια να διαταχθεί η σύλληψή τους.

    Mαξίμου: Αυτοί που επιτέθηκαν στον Μπουτάρη δεν είναι αγανακτισμένοι αλλά ακροδεξιοί τραμπούκοι

    Με ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, καταδικάζει την επίθεση που δέχθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

    «Αυτοί που επιτέθηκαν στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, δεν είναι ούτε αγανακτισμένοι πολίτες, ούτε συγκεντρωμένο πλήθος. Είναι απλά ακροδεξιοί τραμπούκοι που πρέπει να βρεθούν άμεσα αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών τους. Όσο πολιτικές δυνάμεις επιτρέπουν σε ακροδεξιά περιθωριακά στοιχεία να κρύβονται πίσω από ένα δήθεν αίσθημα πατριωτισμού, τόσο το φίδι του φασισμού θα απειλεί ευθέως τη Δημοκρατία», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

    Ολα τα κομματα καταδικασαν τις πραξεις βιαιοτητας εναντιον του μπουταρη

    https://www.pentapostagma.gr/2018/05/%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%BF-%CE%B1-%CF%84%CF%83%CE%AF%CF%80%CF%81%CE%B1%CF%82-n%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CF%86%CE%B8%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CE%BA%CF%81.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive