Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Κρανιδιώτης: Έτσι είναι κυρ Μπουτάρη – Κάνε και τατουάζ στον απαυτό σου τον Κεμάλ

failos
Ο πρώην συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά Φαήλος Κρανιδιώτης αναφορικά με την άγρια επίθεση κατά του Γιάννη Μπουτάρη.  Σχολιάζοντας όσα συνέβησαν, το απόγευμα του Σαββάτου, έγραψε στα social media:...
«Έτσι είναι κυρ Μπουτάρη. Όταν προμοτάρεις το Gay Pride την ίδια μέρα με την ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας, όταν κανείς μπαράζ φιλότουρκων δηλώσεων και χαριεντίζεσαι με τους Σκοπιανους και χλευάζεις τις συγκεντρώσεις για το όνομα και έχεις το θράσος να εμφανίζεσαι στις εκδηλώσεις των Ποντίων, κάποιο τεμέτερον θα βρεθεί να σε σαπακιάσει στις φάπες» έγραψε.  Και συνέχισε το φασιστικό του παραλήρημα: « Άντε παραιτήσου, βάλε κι άλλα δέκα σκουλαρίκια, κάνε και τατουάζ στον απαυτό σου τον Κεμάλ και πήγαινε να τελευτήσεις τον βίο σου στην αφάνεια, να ξεβρωμίσει ο τόπος».
capture_18

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive