Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Και πανω που θες να πιστεψεις το πολιτικος ορθο …εμφανιζεται κατι τετοιο και ξανακυλας στην γραφικη πραγματικοτητα ενος συνομωσιολογου !!

Θυμασαι τους πυροβολισμους στο Λας βεγκας ; Τοτε που ολα τα καναλια και τα καλοπαιδα εκλαιγαν για τον χαμο των ανθρωπων απο εναν κακο «εκατομυριουχο» που καταφερε να περασεις δεκαδες οπλα και καμια τρακοσια κιλα πυρομαχικα χωρις να τον δει ουτε μια απο τις 1000 καμερες του ξενοδοχειου; Θυμασαι τοτε...
που ενω δειχναμε αποδειξεις και στοιχεια οτι ειναι ακομα μια μουφα της σκοτεινης κυβερνησης του κοσμου τουτου …επεφταν πανω μας να μας φανε τα παιδια με το μεροκαματο και την εντεχνη αποδομηση; …τοτε σταματησαμε να φερνουμε το θεμα την εποχη που οι νεκροι αυτοπτες μαρτυρες ειχαν φτασει αν θυμαμαι καλα τους 4ρις !..Μετα ειπα χεστο ειναι τοσο φανερο πια που μεχρι και οι γλαστρες πρεπει να καταλαβαν !!
Ας δουμε ενα βιντεο λοιπον τωρα οπου οι ιδιοι μιλωντας λενε ξεκαθαρα οτι εκει που «βρηκαν» τα οπλα…και ολα τα στοχιεια του σεναριου …δεν εχει παραθυρο σπασμενο ωστε να μπορουσε να ριξει ο ..»δολοφονος»..
Ρε μην τα περνας ντουκου εχουν τεραστια σημασια για την ελευθερια και το μελλον σου…αυριο με ενα στημενο γεγονος νεου τρομου μπορει να σε πανε σε πολεμο ..η να σου ζητησουν να καταπιεις καμια καμερα για την ασφαλεια σου !!
Το επαθλο εισαι εσυ λεμεεεε και παιζεις σε ενα απο τα πιο δραματικα θεατρα του πλανητη ….!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive