Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Η “αγάπη” της Μέρκελ για την Ελλάδα δεν κρύβεται…

Η τουρκολαγνεία της Άγκελα Μέρκελ δεν κρύβεται, όπως δεν μπορεί ποτέ να κρυφτεί η αποστροφή της – τουλάχιστον – για την Ελλάδα!Θα μου πείτε, πως είναι κατάλοιπα από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν οι ναζιστές πρόγονοί της βίασαν γυναίκες, έσφαξαν μικρά παιδιά, εκτέλεσαν με αγριότητα Έλληνες! Φρικαλεότητες, που κατέγραψε η ιστορία με μελανά γράμματα!...

Γιατί τα θυμήθηκα πάλι όλα αυτά;
Μα γιατί μας “πήραν” 14 αεροδρόμια τουριστικών προορισμών, προκειμένου να παράσχουν καλύτερες υπηρεσίες, όπως νόμιζαν πολλοί νεοέλληνες του καναπέ και της αραχτής και αυτά τα αεροδρόμια σήμερα είναι από τα ακριβότερα της Ευρώπης! Η ανάληψη των αεροδρομίων από την κρατική εταιρεία Fraport, εγγυότανε την αναβάθμισή τους! Και τελικά ούτε καλύτερες υπηρεσίες παρέχουν, ούτε ελκυστικά είναι!
Μόνο να λάβετε υπόψη σας, πως το αεροδρόμιο της Αττάλειας είχε αύξηση 60% από κρατήσεις οργανωμένων τουριστών!
Γιατί άραγε; Γιατί;
Επίσης, η Γερμανία “διώχνει” τον γερμανικό τουρισμό από την Ελλάδα και τον “σπρώχνει” προς την Τουρκία, κυρίως! Που είναι ο πρώτος προορισμός των Γερμανών, με την αμέριστη συνδρομή, βεβαίως – βεβαίως, του γερμανικού κράτους! Αφού, για την Τουρκία υπάρχουν πολύ ελκυστικά πακέτα διακοπών!
Έτσι, η τουριστική κίνηση στην Ελλάδα από Γερμανούς, εμφανίζεται ιδιαίτερα αποδυναμωμένη με ανησυχητικές πτωτικές τάσεις! Ιδιαίτερη πτώση εμφανίζουν, η Κρήτη, η Ρόδος και ποιο ακόμη νησί φαντάζεστε ως πρώτο;
Βεβαίως η Κως! Που παρουσιάζει πτώση από πέρυσι, που αγγίζει το 11%!
Έχει να μας πει κάτι επί όλων αυτών η “Ανεξάρτητη Ελληνίδα” κ. Έλενα Κουντουρά, υπουργός Τουρισμού της κυβερνήσεως των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ;;
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

1 σχόλιο:

  1. Κύριε Αποστόλου. Οι πρόγονοι της Μέρκελ δεν ήταν ναζιστές, απλούστατα διότι, η Μέρκελ είναι εβραία. Εχει μιλήσει στην κνεσέτ στην μητρική της γλώσσα (κατά δήλωσιν της ιδίας) και το πραγματικό της όνομα είναι Κάσνερ.
    Μήν επιρρίπτετε ευθύνες στην κατεχομένη Γερμανία, για τις πράξεις των σιωνιστών κατακτητών. Είναι παραπληροφόρηση και άφεση αμαρτιών των πραγματικών δυναστών του κόσμου.
    Είστε απληροφόρητος ή συνένοχος των δυναστών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive