Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Υπό την επήρεια αλκοόλ ο οδηγός της νταλίκας που σκόρπισε το θάνατο - Οι τραγικές συμπτώσεις για θύτη και θύματα. ΒΙΝΤΕΟ


Συγκλονίζει το βίντεο από τη στιγμή του τροχαίου που έχει σοκάρει το πανελλήνιο. Η τραγωδία σημειώθηκε στις 5:40 το πρωί, όταν μία νταλίκα που κινείτο στην άνοδο της Εθνικής Οδού βγήκε εκτός πορείας, πέρασε τα διαχωριστικά, βγήκε στο αντίθετο ρεύμα και συνέθλιψε δύο αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα το θάνατο δύο ανθρώπων και το σοβαρό τραυματισμό ενός τρίτου....
Οι οδηγοί των δύο αυτοκινήτων, 65 και 60 ετών, ανασύρθηκαν νεκροί, ενώ μία γυναίκα είναι σοβαρά τραυματισμένη. Η γυναίκα, 34 ετών που νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του Αττικού Νοσοκομείου είναι η κόρη του οδηγού τους ενός οχήματος.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1



Ο 64χρονος οδηγός της νταλίκας δεν έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό και σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας, βρέθηκε θετικός σε αλκοτέστ που του έγινε. Λόγω του ότι προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο, υποβάλλεται και σε εξετάσεις αίματος, για να εξακριβωθεί η κατάσταση στην οποία βρισκόταν, όπως ορίζει ο νόμος. Ο οδηγός κρατείται σε τμήμα της Δυτικής Αττικής.

Οι εικόνες από το σημείο είναι σοκαριστικές, με την νταλίκα να βρίσκεται στο διάζωμα και να έχει αποκλείσει το δρόμο. Στη μία άκρη βρέθηκε το ένα ΙΧ, που μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών και στην απέναντι πλευρά της καθόδου της Εθνικής το δεύτερο αυτοκίνητο, το οποίο επίσης συνεθλίβη.

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για τους “πρωταγωνιστές” του φονικού τροχαίου

Ο οδηγός της νταλίκας που σκόρπησε τον θάνατο τα ξημερώματα στο Κηφισό είχε χάσει σε τροχαίο τον αδελφό του πριν από χρόνια, ενώ το 2007, αναβάτης σε μια μηχανή, σκοτώθηκε στην άσφαλτο και ο 23χρονος γιός του ελάχιστα μέτρα μακριά από το σπίτι τους στην Αρεόπολη.

Τα «χτυπήματα» της μοίρας πολλά και για τον άνδρα που σκοτώθηκε στο ίδιο τροχαίο, πηγαίνοντας την κόρη του στη δουλειά της, στη διαδρομή ρουτίνας Περιστέρι-Μοσχάτο που έκανε καθημερινά.

Πριν από περίπου 10 χρόνια, σε ένα τραγικό τροχαίο στην Αθήνα, είχε βγει ζωντανός από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου του, όμως είχε χάσει το μεγαλύτερο από τα τρία του παιδιά, την 16χρονη τότε κόρη του, η οποία ήταν συνοδηγός του στο αυτοκίνητο.

Δέκα χρόνια μετά η ιστορία επαναλαμβάνεται με τρόπο τραγικό… Ο ίδιος ο οδηγός σκοτώθηκε, ενώ η 32χρονη κόρη του παλεύει για τη ζωή της στην εντατική.

Τραγική φιγούρα η σύζυγος του 60χρονου θύματος, που έχασε ήδη ένα παιδί στην άσφαλτο, ενώ το δεύτερο χαροπαλεύει στο νοσοκομείο.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1



"Χαροπαλεύει" η κοπέλα που έχασε τον πατέρα της στο φονικό τροχαίο. Πολυτραυματίας η 34χρονη που νοσηλεύεται στην Εντατική. Στο πλευρό της η χαροκαμένη μητέρα της, που θρηνεί για τον σύζυγο της.


Υπό κράτηση ο οδηγός της νταλίκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive