Κυριακή 20 Μαΐου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ. Οι κατοχικές δυνάμεις συνέλαβαν 2 πατριώτες για την αντίδρασή τους κατά του ανώμαλου εθνοπροδότη κεμαλιστή Μπουτάρη


Οι δύο προσαγωγές το μεσημέρι της Κυριακής για την άγρια επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Πρόκειται για έναν 20χρονο και για έναν 36χρονο, για τους οποίους φαίνεται ότι στοιχειοθετούνται κατηγορίες από το υλικό στα βίντεο και στις φωτογραφίες που απαθανάτισαν τα επεισόδια σε βάρος του Μπουτάρη....
Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο Alpha, ο πρώτος φέρεται να έχει ομολογήσει τη συμμετοχή του.Ο 36χρονος, από την πλευρά του, αμφισβητεί ότι πήρε μέρος στα επεισόδια σε βάρος του δημάρχου Θεσσαλονίκης.  Στο μεταξύ, αναζητούνται από την αστυνομία άλλα 7 με 10 άτομα, τα οποία συμμετείχαν στην επίθεση.

1 σχόλιο:

  1. ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ , ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΒΑΖΑΝ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΟΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΑΥΤΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive