Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Γνωστό μοντέλο αντιμετωπίζει κατηγορίες για προκλητικά σεξουαλικά παιχνίδια με σκύλο. Δεν ξέρουμε τι γίνεται στα ιδιαίτερα!! (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)


Σάλο έχει προκαλέσει η δημοσιοποίηση ενός βίντεο στο οποίο εμφανίζεται το 27χρονο μοντέλο, Deyana Mounira να παίζει με ένα σκύλο, δίπλα στην πισίνα. Πολλές φιλοζωικές οργανώσεις εξοργίστηκαν από την εικόνα και κατηγορούν το μοντέλο, ότι εσκεμμένα προκάλεσε τη σεξουαλική διέγερση του σκύλου....
  Î‘ποτέλεσμα εικόνας για Deyana Mounira να παίζει με ένα ÏƒÎºÏÎ»Î¿Η αλήθεια είναι ότι στο επίμαχο βίντεο που ανέβασε στο Instagram η περσόνα των social media, το μαύρο βασιλικό τεριέ αγκαλιάζει την παρτενέρ του με τρόπο που δεν αφήνει αμφιβολία για τις προθέσεις του.  
Αποτέλεσμα εικόνας για Deyana Mounira να παίζει με ένα σκύλο
Ο Tony Toutouni, ιδιοκτήτης του σκύλου, δήλωσε ότι το μοντέλο, το οποίο ακολουθείται από 300.000 άτομα στο instagram, διέγειρε σεξουαλικά τον σκύλο.
Δείτε το video:


Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive