Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

ΠΟΙΟΙ έφαγαν τον «Μπούμπη». Έρευνες για την ενέδρα θανάτου στους Αγίους Αναργύρους – Ποιος ήταν ο Γιώργος Λίτσας που εκτέλεσαν με 8 σφαίρες


«Πυρετός» ερευνών από την αστυνομία για την ένοπλη επίθεση στους Αγίους Αναργύρους, σε βάρος του 45χρονου ποινικού Γιώργου Λίτσα, ο οποίος κατέληξε αργά το βράδυ, στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες οι δράστες...
είχαν στήσει ενέδρα θανάτου στο θύμα κοντά στο σπίτι του, τον οποίο «γάζωσαν» μέσα στο αυτοκίνητό του. Οι δράστες, που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, πυροβόλησαν εναντίον του και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.
Πρόκειται για γνωστό «νονό» της νύχτας, με το ψευδώνυμο «Μπούμπης», ο οποίος έχει κατ’ επανάληψιν απασχολήσει τις διωκτικές Αρχές για πλήθος ποινικών αδικημάτων όπως εκβιάσεις, προστασία, επιθέσεις, ξυλοδαρμούς κλπ.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα έχουν βρεθεί στο τόπο του εγκλήματος δέκα κάλυκες από όπλο των 7,62 χιλιοστών, πιθανόν καλάσνικοφ, ενώ το θύμα έχει δεχθεί τουλάχιστον οκτώ σφαίρες.

Ο 43χρονος έχει εκτίσει ποινές φυλάκισης ως «νονός» της νύχτας, ενώ στο παρελθόν φέρεται πως ανήκε στην ομάδα μπράβων με τον Βασίλη Γρίβα, που δολοφονήθηκε την Άνοιξη του 2017 έξω από το σχολείο του γιου του στα Γλυκά Νερά.



Τόσο ο Γρίβας όσο και ο 43χρονος ήταν, κατά πληροφορίες, σε αντίπαλα «στρατόπεδα» με τον προσφάτως δολοφονηθέντα Βασίλη Στεφανάκο.

Ως εκ τούτου, ένα από τα σενάρια που αναμένεται να εξεταστεί είναι η επίθεση στους Αγίους Αναργύρους να αποτελεί πράξη αντεκδίκησης για το φόνο με καταιγισμό πυρών του Στεφανάκου, τον Ιανουάριο στη λεωφόρο Αθηνών, στο Χαϊδάρι, όπως αναφέρει το ant1news.gr.

Τον Φεβρουάριο του 2016 ο Γιώργος Λίτσας είχε γίνει στόχος δολοφονικής επίθεσης σε κατάστημα στους Αγίους Αναργύρους.

Είχε καταδικασθεί τον Ιούνιο του 2015 σε κάθειρξη 13,5 ετών, ως εμπλεκόμενος σε μία από τις συμμορίες «νονών της νύχτας».

Είχε επίσης κατηγορηθεί για την ληστεία τράπεζας στην Αλόννησο με λεία ενός εκατομμυρίου ευρώ, ενώ στις αρχές του 2000 κατηγορήθηκε μαζί με άλλους 35 μπράβους για προστασία σε καταστήματα του Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive