Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Κύπρος: Γραπτή κατάθεση για τον 15χρονο γιο του ζεύγους


Σε αντιφάσεις έπεσε ο 15χρονος γιος του δολοφονημένου ζεύγους στην Κύπρο, ο οποίος κατέθεσε στην Αστυνομόα ότι δύο κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο σπίτι και απευθυνόμενοι στον ίδιο, του είπαν να μην φοβάται και ότι δεν θα του κάνουν κακό....
Όπως είπε ο ανήλικος, οι δύο κουκουλοφόροι του είπαν στα κυπριακά ότι «εσκοτώσαμε τους γονιούς σου, μεν φωνάζεις και τώρα εννά πάμε για τα λεφτά».
Κατά τον ίδιο, οι δράστες τον κλείδωσαν σε ημιυπόγειο αφού του είπαν να μην φοβάται και δεν θα τον πειράξουν. Αυτός κατάφερε να ξεκλειδώσει την αποθήκη που τον έβαλαν και να μεταβεί σε γειτονικό σπίτι όπου ανέφερε το συμβάν.
Ωστόσο, κατά την ερευνα αποδείχθηκε ότι δεν υπήρξε ίχνος παραβίασης σε οποιαδήποτε είσοδο στην οικία ούτε και ληστείας, οπότε άρχισαν να ερευνούν και άλλα ενδεχόμενα, πέραν αυτού της ληστείας μετά φόνου.
Ο ανήλικος υιοθετημένος γιος του ζεύγους κλήθηκε να δώσει γραπτή κατάθεση σήμερα, παρουσία ψυχολόγων. Σύμφωνα με το philenews.com, ανακριτές αναμένεται να επισκεφθούν συναδέλφους του 60χρονου καθώς και συμμαθητές ή φίλους του 15χρονου, σε μια προσπάθεια να πληροφορηθούν κατά πόσο αντιμετώπιζε οποιαδήποτε προβλήματα.
Πηγή: philenews.com

2 σχόλια:

  1. Αυτος πρεπει ναναι ο πιο μαλακας μουλος στην Κυπρο αν όχι στην Ευρωπη.Αυτοομολογησε...Αρα συμπερασμα/Μην υιοθετείτε μουλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΙΣΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ...

      Διαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive