Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

ΦΡΙΧΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ. ΤΗ "ΡΟΥΦΗΞΕ" ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ. ΠΩΣ ΕΣΩΣΕ ΤΟΥΣ 141 ΕΠΙΒΑΤΕΣ Η ΗΡΩΪΚΗ ΠΙΛΟΤΟΣ. ΦΩΤΟ

❱❱ Eκρηξη σε κινητήρα αεροπλάνου! Φρικτός θάνατος γυναίκας που τη «ρούφηξε» το σπασμένο παράθυρο. Σκηνές από ταινία θρίλερ έζησαν οι επιβάτες της πτήσης τρόμου της Southwest Airlines από τη Νέα Υόρκη στο Ντάλας, όταν μετά την έκρηξη του ενός κινητήρα έσπασε παράθυρο της καμπίνας επιβατών και «ρούφηξε» μια μητέρα δύο παιδιών...
λίγο πριν η ηρωίδα πιλότος πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση σε κοντινό αεροδρόμιο.


Η 43χρονη Τζένιφερ Ριόρνταν, τραπεζικό στέλεχος, βρήκε τραγικό θάνατο, όταν περίπου 20 λεπτά μετά την απογείωση εξερράγη ο αριστερός κινητήρας του Boeing 737 και τα θραύσματα που εκτοξεύτηκαν κατέστρεψαν το παράθυρο δίπλα στο οποίο καθόταν. Η απότομη αλλαγή στην πίεση της καμπίνας είχε ως αποτέλεσμα να απορροφηθεί η άτυχη γυναίκα έξω από το παράθυρο, με τους συνεπιβάτες της να καταφέρνουν με κόπο να την τραβήξουν πάλι μέσα.


Ενας εξ αυτών, ο Αλφρεντ Τάμλινσον, δήλωσε ότι είδε έναν άντρα με καουμπόικο καπέλο να τραβάει τη γυναίκα προς τα μέσα. «Δεν μπορούσε να το κάνει μόνος του και ήρθε ένας άλλος κύριος και τον βοήθησε να τη σύρουν μέσα» είπε χαρακτηριστικά, ενώ ένας άλλος επιβάτης, ο Ερικ Ζίλμπερτ, τόνισε πως η γυναίκα «βρισκόταν έξω από το αεροσκάφος από τη μέση και πάνω». Η Ριόρνταν είχε υποστεί ωστόσο σοβαρές κακώσεις στο κεφάλι και υπέκυψε.

Παρά την κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην οποία βρισκόταν το αεροσκάφος που μετέφερε 149 άτομα, η κυβερνήτης του Τάμι Τζο Σουλτς, πρώην πιλότος των μαχητικών αεροσκαφών του ναυτικού και η πρώτη γυναίκα που κάθισε ποτέ σε πηδάλιο F-18, κατάφερε να προσγειώσει με ασφάλεια το αεροσκάφος στο διεθνές αεροδρόμιο της Φιλαδέλφειας.
Ψυχραιμία

«Λοιπόν, έχουμε απολέσει ένα κομμάτι του αεροσκάφους» ανακοίνωσε με χαρακτηριστική ψυχραιμία στον πύργο ελέγχου, πριν ζητήσει άδεια αναγκαστικής προσγείωσης. «Δεν πρόκειται για πυρκαγιά, αλλά λείπει ένα κομμάτι. Λένε ότι υπάρχει μια τρύπα και ότι κάποιος πετάχτηκε έξω» πρόσθεσε, αναφέροντας ότι υπάρχουν τραυματίες και κάνοντας έκκληση για ασθενοφόρα στον διάδρομο προσγείωσης. Από την προκαταρκτική εξέταση για τα αίτια της έκρηξης οι ερευνητές διαπίστωσαν σημάδια «κόπωσης μετάλλων».
Κατά παράξενη σύμπτωση, μερικές ώρες αργότερα και δεύτερο αεροσκάφος της Southwest Airlines χρειάστηκε να προχωρήσει σε αναγκαστική προσγείωση, όταν ένα πουλί χτύπησε τον έναν κινητήρα του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive