Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

ΔΕΙΤΕ τα ιδιόχειρα σημειώματα του Σαμαρά προς τον Φρουζή που κατατέθηκε στην Προανακριτική

Δύο επιστολές της Novartis στον Αντώνη Σαμαρά καθώς και ιδιόχειρο σημείωμα του πρώην πρωθυπουργού στον Κωνσταντίνο Φρουζή κατέθεσε, σύμφωνα με πληροφορίες, η προστατευόμενη μάρτυρας Αικατερίνη Καλέση στην Εισαγγελία Διαφθοράς....
  Όπως υποστηρίζει στην συμπληρωματική κατάθεση της που έδωσε στις 9 Μαρτίου 2018, η ιδιόχειρη επιστολή του Αντώνη Σαμαρά προς τον Κωνσταντίνο Φρουζή της Novartis, δόθηκε την ημέρα που συναντήθηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου.  Η ιδιόχειρη επιστολή αναγράφει δύο κινητά τηλέφωνα καθώς και το όνομα του τότε αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα, όπως και την κάρτα του Αντώνη Σαμαρά που είχε δώσει στον Φρουζή κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους.   Να σημειωθεί ότι ο Αντώνης Σαμαράς έχει υποστηρίξει ότι δεν είχε καμία προσωπική επαφή με τον πρώην ισχυρό άνδρα της Novartis.   Το εν λόγω σημείωμα, μαζί με τις δύο επιστολές της Novartis, έχουν ήδη διαβιβαστεί στο προεδρείο της Προανακριτικής Επιτροπής, το οποίο τα ανακοίνωσε και τα μοίρασε στα μέλη της κατά τη σημερινή συνεδρίαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive