Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Η Βρετανική αστυνομία σηκώνει τα χέρια ψηλά με τους λάθρο... στην Ισπανία γυαλιά - καρφιά... και στη Σουηδία αυνανίζονται ακόμα και μέσα στα λεωφορεία! Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη. ΠΟΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Τα βρετανικά πληρώματα της αστυνομίας και των ασθενοφόρων στέκονται γύρω και αναρωτιούνται τι πρέπει να κάνουν με τον μουσουλμάνο κραυγάζοντα. Δεν είναι σίγουροι πόσο καιρό κράτησε αυτή η επίδειξη μουσουλμανικής «ψυχαγωγίας», αλλά κανείς δεν προσπαθεί να τον σταματήσει...

Προβλέφθηκε ότι ο εγγενής (λευκός χριστιανικός) πληθυσμός της Βρετανίας θα γίνει μειονότητα στη χώρα τους σε περίπου 40 ή 50 χρόνια. Αλλά οι συνέπειες της μαζικής μετανάστευσης των μουσουλμάνων και των υψηλών ποσοστών γεννήσεων έχουν περιορίσει σημαντικά αυτό το χρονικό πλαίσιο. Γι ‘αυτό το να είσαι σε μια εποχή που σημαίνει ότι είσαι πιο κοντά στον θάνατο, σύμφωνα με την άποψη πολλών, δεν είναι τόσο κακό … εκτός αν έχεις παιδιά και εγγόνια που σύντομα θα αισθανθούν τη ζωή αλλοδαπών στη δική τους χώρα, αν δεν μπορούν να φύγουν.


Ισπανία: Παράνομοι αλλοδαποί Αφρικανοί μουσουλμάνοι εισβολείς μετατρέπουν τη Μαδρίτη επίσης σε μουσουλμανική αποικία.
Όπου κι αν πάνε, είναι το ίδιο πράγμα. Ποτέ δεν ικανοποιούνται ότι εισέβαλαν με επιτυχία σε μια ασφαλή ευρωπαϊκή χώρα, αυτοί οι απείροι Αφρικανοί μουσουλμάνοι μετανάστες δεν φοβούνται να εκδηλώσουν υπερβολικές απαιτήσεις για δαπάνες χρημάτων, δωρεάν στέγαση και καλύτερο (χαλάλ) φαγητό. Όταν δεν βρουν το δίκιο τους, τους αρέσει να επαναστατούν, βανδαλίζοντας αυτοκίνητα στους δρόμους και να επιτίθενται σε αστυνομικούς που προσπαθούν να τους σταματήσουν.
 Συνήθως, βλέπουμε μόνο αυτό το είδος της αποτρόπαιης συμπεριφοράς να περιορίζεται στα προτιμώμενα τα σημεία εισόδου των μουσουλμανικών εισβολέων από τη Βόρεια Αφρική στους θύλακες της Ισπανίας της Μελίγγια και της Θεούτα. Τώρα όμως φτάνουν στη Μαδρίτη.

Δεν υπάρχει πλέον καμία προσδοκία δημόσιας ασφάλειας στη Σουηδία. Ο ντόπιος πληθυσμός, ιδιαίτερα νεαρά κορίτσια και γυναίκες, ζουν με φόβο. Όχι μόνο οι απροσδιόριστοι μουσουλμάνοι μετανάστες λαμβάνουν δωρεάν τροφή, στέγαση και μετρητά από την κυβέρνηση, στρέφονται εναντίον και προσβάλλουν τους ίδιους τους ανθρώπους που προσπαθούν να τους βοηθήσουν.
Ένας 24χρονος μουσουλμάνος μετανάστης επέστρεψε από το μπροστινό μέρος του λεωφορείου για να καθίσει δίπλα σε μια ελκυστική ξανθιά γυναίκα που παρατήρησε. Μόλις κάθισε εκεί, αποφάσισε να αυνανιστεί δίπλα στη γυναίκα. Αυτή δεν ήθελε να μετέχει σε αυτό, έτσι τον έσπρωξε μακριά, και έπειτα τον ανέφερε στον οδηγό, ο οποίος με τη σειρά του κάλεσε την αστυνομία που τον συνέλαβε.

Στο δικαστήριο, ο μουσουλμάνος ανώμαλος προσπάθησε να δικαιολογήσει τις ενέργειές του λέγοντας ότι φορούσε σφιχτά εσώρουχα και έτσι όταν κάθισε το πέος του απλά πατήθηκε υπερβολικά. Ισχυρίστηκε ότι προσπάθησε να το ωθήσει πίσω, αλλά συνέχισε να αναδύεται, δίνοντας την «εντύπωση» ότι αυνανίζονταν. Ωστόσο, δεν μπορούσε να εξηγήσει γιατί έβλεπε το πορνό ταυτόχρονα στο τηλέφωνό του. Χορηγήθηκε πρόστιμο για τις ενέργειές του, αλλά προφανώς δεν φυλακίστηκε.


Προκλητικός μετανάστης τον πέταξαν έξω από την τάξη.


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

2 σχόλια:

  1. καλά να πάθετε,να σας κάνουν και άλλα γιατι παραμένετε αποικιοκράτες,η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ;;;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τὸ ἐρώτημα αὐτὸ νὰ τὸ ἀπευθύνης εἰς τοὺς Ἕλληνας μὲ πρῶτον καὶ καλλίτερον τὸν ἐαυτόν σου.
      Διότι μόνοι ὑπεύθυνοι διὰ τὸ σημερινὸν κατάντημα τῆς Ἑλλάδος εἴμεθα ΕΜΕΙΣ, καὶ μόνον έμεῖς, καὶ ΟΥΔΕΙΣ ἄλλος!!
      Εὐτυχῶς ὑπάρχει ἡ ἄλλη Ἑλλάς, ἡ μικρὰ πλὴν ἀληθὴς Ἑλλάς, ἡ Κῦπρος, ἀπὸ τὴν ὁποίαν θὰ εκπηδήσῃ ὁ νεώτερος καὶ ἀληθὴς Ἑλληνισμός!

      Διαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive