Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

ΤΟΣΚΑΣ: «Το φασιστικό αυγό του φιδιού δεν θα εκκολαφθεί στον τόπο μας». Σωστός, αλλά με τα φασιστιικά άπλυτα σκουλίκια με κουκούλες που τα ζεσταίνετε στον κόρφο σας, ΤΙ θα γίνει;. Σχόλιο "ΑΡΗ ΚΟΜΠΡΑ"

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΟΣΚΑΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ
ΣΧΟΛΙΟ "ΑΡΗ ΚΟΜΠΡΑ": Συμφωνούμε ΑΠΟΛΥΤΑ για την πάταξη της βίας και της οργανωμένης παρακρατικής παρουσίας απο ΟΠΟΥ κι αν προέρχεται. Το κακό με δαύτους που -λέμε τώρα- κυβερνάνε, είναι ότι βλέπουν ΜΟΝΟ όσα βλέπει το ΕΝΑ μάτι τους, βλέπουν ΠΑΝΤΟΥ "ακροδεξιά" στοιχεία, "ετερόκλητο ΟΧΛΟ" που βλέπει ο Τσίπρας στον λαό, που εξ αιτίας τους στενάζει και κατα χιλιάδες ή φεύγει για να γλυτώσει, ή ζητιανεύει για να ζήσει τρώγοντας απ τους κάδους ή τα συσίτια, ή το χειρότερο ΤΙΝΑΖΕΙ τα μυαλά του στον αέρα...
μην αντέχοντας τον απόλυτο εξευτελισμό της αξιοπρέπειάς τους. ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ επιλέγουν τους χώρους αστυνομικής δράσης ΜΟΝΟ σε ότι αφορά την ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ. Για την ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΚΙΧ, ΜΟΥΓΚΑ, βλέπεις απ ότι φαίνεται οτι κατέχουν την "ιδιότυπη ασυλία" να γαμούν, να δέρνουν, να καταστρέφουν ιδιωτική ή δημόσια περιουσία υπο την ΠΛΗΡΗ ΚΑΛΥΨΗ της κυβέρνησης που τους στηρίζει ακόμα κι αν η αστυνομία κάνει το καθήκον της και τους συλλάβει, αρκεί ενα τηλεφώνημα σε αριστερό στέλεχος -βλ.Βρούτσης κ.λ.π.- για να οδηγηθεί αντί στη Δικαιοσύνη -βλ. Ρουβίκωνες- να τους ζητάνε συγγνώμη κι μετά να αφήνονται ελεύθεροι να συνεχίσουν την κακοποιό δράση τους. 
 «Δεν θα εκκολαφθεί το φασιστικό αυγό του φιδιού στον τόπο μας», υπογραμμίζει ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, πλέκοντας το εγκώμιο της Αστυνομίας για την επιτυχία της να εξαρθρώσει εγκληματική ακροδεξιά οργάνωση που έχει πραγματοποιήσει σωρεία επιθέσεων τον τελευταίο καιρό.
Σε tweet που ανέβασε πριν από λίγο στον προσωπικό του λογαριασμό, ο κ. Τόσκας αναρτά το δελτίο Τύπου με τα αποτελέσματα των ερευνών της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και αναφέρει: «Το φασιστικό αυγό του φιδιού δεν θα εκκολαφθεί στον τόπο μας. Η Ελληνική Αστυνομία εργάζεται μεθοδικά για την προστασία της κοινωνίας».

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive