Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Μια καλή κίνηση από όλους αυτή την στιγμή θα ήταν …

Να βρούμε στην περιοχή μας τα γραφεία οι ανθρωπους της Λεφεδ και να εγγραφούμε ..!Έτσι θα έχουμε ..και εκπαίδευση που θα μας θυμίσει πράγματα και νέα πληροφορία σε σχεδιασμούς Άμυνας σε οποιοδήποτε πρόκληση που μπορεί να προέλθει από εσωτερικούς “εχθρούς”…αλλά και την γνώση στο που ποιος τι και ποια ομάδα έχω για να συνεργαστώ σε περίπτωση κινδύνου! Για τους Αχιλιης της Ελλάδας θα έλεγα αυτή η στιγμή είναι η καλύτερη να ενώσετε τις δυνάμεις σας με άλλες ομάδες και να δημιουργήσετε σχεδιασμούς Άμυνας και προστασίας ! Και τίποτα να μην συμβεί όλη αυτή η πληροφορία , η επαφή με νέους ανθρώπους στον κύκλο σας...
αλλά και οι σχεδιασμοί στο που πως τι την τελευταία στιγμή θα σας είναι πάντα χρήσιμα για το υπόλοιπο της Ζωής σας!
Να αναφέρω ξανά αν και αυτή την στιγμή μου ακούγεται κάπως αστείο ..οτι ιδίως αν ζείτε σε περιβάλλον μεγάλης πόλης αυτό που πρέπει πάνω από όλα να αποφύγετε είναι ο πανικός της πρώτης στιγμής !..Για αυτό τον λόγο χρόνο με τον χρόνο και με γνώση της οικονομικής κατάστασης του μεγαλυτέρου πληθυσμού επιμέναμε τόσα χρόνια να σας λέμε ότι σιγά σιγά μήνα με τον μήνα να κάνετε μια μόνιμη αποθήκη την όποια θα την ανακυκλώνετε με την πάροδο του χρόνου !
Αυτή την στιγμή οι αγορές σας θα πρέπει να είναι έξυπνες με βάση τα οικονομικά σας , τον χρόνο που απομένει να δημιουργήσετε αποθήκη και τον χρόνο που θα χρειαστεί να την έχετε εν ενεργεία την αποθήκη….ΠΧ … η αγορά καρπού καλαμποκιού και ενός χειρόμυλου είναι μια έξυπνη λύση σε περιπτώσεις που θα δημιουργηθεί ενα πρόβλημα που θα διαρκέσει αρκετό διάστημα (πανω από την αντοχή του αλευριού μέσα στον χρόνο) .. Κονσέρβες μακριάς διάρκειας. λάδι , αλάτι ,ζάχαρη ,μακαρόνια , μέλι …μπορούν να ειναι τα μοναδικά που χρειάζεστε αυτή την στιγμή !
Καλό θα ήταν να είσαστε σε μόνιμη επαφή με τον φαρμακοποιό σας όσοι έχετε κάποιο ιδιαίτερο νόσημα και αν η φαρμακευτική αγωγή σταματήσει να κινδυνεύσει η Ζωή σας …μπορείτε από τώρα να έχετε συνεννοηθεί να έχει αποθέματα του φαρμάκου σας !!Αλλά και τον τρόπο να μπορείτε να είστε άμεσα σε επαφή μαζί του ..ότι και αν έχει συμβεί! …
Έχουμε γράψει εκατοντάδες άρθρα για θέματα επιβίωσης , αυτάρκειαςς , αποθήκευσης και δεν θα εξαντλήσουμε άλλο εδώ τον χρόνο σας ..μιας και αυτό το άρθρο έγινε για να σας δώσει την συμβουλή της οργάνωσης και εκπαίδευσης !
Μην αμελησετε να κοιτάξετε αύριο κιόλας αν υπάρχει η πόσο κοντά υπάρχει ομάδα Λεφεδ κοντά στην περιοχή σας και να πάτε να μιλήσετε μαζί τους !
Ακόμα και αν δεν υπάρχει μια ομιλία μαζί τους η με τους φίλους σας στην περιοχή μπορεί να την κάνει δυνατή να υπάρξει στην περιοχή σας …!
Stranger…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive